INTERIØR

Skal vi lige tale om hvor…

 

M Ø B L E R   I   S M U K K E   R A M M E R

 

Skal vi lige tale om hvor lækker Broste Copenhagens nye billeder og møbler er? Sidste sæson lancerede Broste Copenhagen møbler og i går fik jeg et sneak peek på nyhederne for spring 2018. Der er kommet lidt flere møbler til og flere farver.

Brostes møbler er stringente og minimalistiske. Legen med bl.a. velour og runde “pøller” giver dem dog et lidt mere elegant og luksuriøst udtryk. Koblingen mellem de to elementer synes jeg fungere så fint og farverne i den nye kollektion er kølige og diskrete, hvilket gør dem let at placere i hjemmet.

Puder og sengetøj fra Brostes kollektion passer perfekt til til møblerne, her se bl.a. det populære hør-sengetøj – det gad jeg altså godt eje!

Bemærk spejlet på væggen, super flot som dekoration. Vi kommer til at se masser af spejle som alternativ til vægkunst de kommende sæsoner.

Alle møbler, lamper og øvrigt interiør på disse billeder er fra Broste Spring 2018 Collection, og du kan godt glæde dig. Jeg så masser af lækker keramik, glas, vaser, lamper, tekstiler og service som jeg glæder mig til at få fingrene i til foråret.

 


 

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply