Ceramics INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Kunstig men så ægte alligevel …

De naturtro lys fra Sompex med den fine patenterede flamme, er en genial opfindelse. Lys, der ligner rigtige lys på en prik med samme hyggelige varme og spillende flamme. Lysene er en del bedre for indeklimaet, bedre for dit helbred og for miljøet end rigtige stearinlys – What’s not to like?

Kunstig men så ægte alligevel ...

Først kom bloklysene, så kom de traditionelle stearinlys, og nu er der også tilføjet et fyrfadslys til familien. Alle disse lys kræver stager, og det har de så fået. Den prisvindende designer Pernille Vea har designet en ret så fin serie lysestager til Sompex lysene. Stagerne er formgivet med fokus på at ramme en minimalistisk, nordisk tone. Materialer som egetræ – både ubehandlet og mørkbejdset mikset med keramik i lækre pastelfarver giver et meget fint resultat – Serien hedder Levelys.

Kunstig men så ægte alligevel ...

Levelys-serien kan kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne bliver holdt fast på bordskånerne ved hjælp af små magneter, så din favoritkombination ikke falder fra hinanden, når du flytter den!

Kunstig men så ægte alligevel ...

Platte/stage i keramik eller eg med magnet 99 kr. Kronelys i ægte voks (LED) 269 kr.  Fyrfadslys (LED) 179 kr. Serien forhandles bl.a. i Illums Bolighus og på levelys.dk

Kunstig men så ægte alligevel ...

Kunstig men så ægte alligevel …
Artikel
Kunstig men så ægte alligevel …
Beskrivelse
De naturtro lys fra Sompex med den fine patenterede flamme, er en genial opfindelse. Lys, der ligner rigtige lys på en prik med samme hyggelige varme og spillende flamme. Lysene
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply