Badeværelset -(Bathrooms) D.I.Y. Entré -(HALLWAY) Soveværelse (Bedroom) TIL VÆGGEN (Walls) Uncategorized

Wall decor in my home!

(English recap, scroll down)
Sidste weekend fik jeg så endelig tapetseret en væg i mit soveværelse, og det er blevet SÅ godt. Dig der følger mig på Instagram var jo med i hele processen, og jeg fik rigtig mange fine kommentarer med på vejen. Tapetet hedder ‘Flow’ og blev designet i 1946 af Mogens Lassen. By Lassen relancerede det elegante tapet sidste år.
(før musen over billederne og find forhandler til nogle af de ting du ser på billedet. Spørg løs hvis der er info du mangler)

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52d14b262021d34c0987287a” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Udover det smukke tapet, fik jeg også sat en wallsticker op, som jeg bestilte for noget tid siden hos Nicewall.dk. Jeg har selv bestemt, at det skulle være dette citat fra den amerikanske musical ‘ANNIE. Det er et perfekt citat at tage med sig ud af døren hver dag. Derfor er citatet placeret i min entré. I øvrigt ret nem at håndtere.

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52d15e3336ae564f119a246a” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Wall decor in my home!

Wall decor in my home!

Tapet med birketræer er bestilt hos Colorama.

Jeg har længe været ked af vores badeværelse. Det trænger til at blive opdateret, og jeg glæder mig til vi har fået sparet nok sammen til at få lavet et lækkert badeværelse, som afspejler vores stil. Der går nok liiiige lidt før det projekt bliver en realitet, så derfor besluttede jeg mig for at give rummet et skørt twist, så det blev en sjov oplevelse at træde derud. Missionen var at drage fokus fra alt det jeg ikke kan lide, og det er lykkes temmelig godt.

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52d166d1d5f1350d158bf14f” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Man kan sagtens tapetsere et badeværelse! Tapetet er bestilt hos Colorama.

English: Last weekend I wallpapered my bedroom. As you can see in the first picture I only wallpapered one wall, and I think the result is elegant and stylish. I absolutely love it. The wallpaper is designed by Mogens Lassen in 1946. Available at Bylassen.com

My favorite quote: ‘You’re never fully dressed without a smile’ placed on the wall in my hallway. The perfect message to keep in mind when going out the door. The Wallsticker is from Nicewall.dk

My bathrooms need to be updated. I dream about a new bathroom that matches our style. A new bathrooms are expensive so until I can afford, I refreshed our bathroom so it is fun and crazy to visit.

Wall decor in my home!
Artikel
Wall decor in my home!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Karen Andersen
  januar 11, 2014 at 17:56

  Ih det ser godt ud, Malene! Nu kribler det helt i mine fingre med at komme i gang med mit eget lille projekt…og jeg kan da godt se, at jeg nok kommer til at købe mig fattig inde på nicewall :O

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 11, 2014 at 18:56

   Hvis du har særlige ønsker så skriver du bare direkte til dem:-) God fornøjelse, så fedt at det har inspireret dig.

   Kh. Malene

 • Reply
  Helle Rick
  januar 11, 2014 at 18:02

  Ser fantastisk ud. Egentlig små ting, men stor forandring og hvor giver det bare et flot udtryk.
  Skal vist igang hjemme 🙂 Tak for de gode idéer.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 11, 2014 at 18:55

   Tapet har en helt utrolig virkning når man vil ændret et rum, det samme har tekster. God fornøjelse, er glad hvis jeg har motiveret og sat skub i dine projekter:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  gitte
  januar 13, 2014 at 08:42

  I love it-:)

 • Reply
  Dorthe Christensen
  marts 4, 2014 at 11:57

  Må straks igang med at plante birketræer i min entre 🙂 . Har lidt svært ved at finde kontakt info på colorama? Kan du hjælpe? Jeg bor i en lejelighed med savsmuldstapet på vægene – kan jeg tapetsere ovenpå, eller hvordan griber jeg opgaven an. Desuden er mine døre brune og kedelige fra 50érne og de må ikke males – kan jeg sætte wall-stickers tekst på, og vil de stadig blive fint? er rimelig træt at de grimme brune døre, men er godt nok i tvivl om hvad jeg gør med dem – ide????

  Mange Hilsner

  Dorthe

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 4, 2014 at 18:28

   Hej Dorthe

   Du kan finde en oversigt over Coloramas butikker her: http://www.beckers.dk/find-din-butik/
   Det er altid bedst at tapetsere på vægge som er glatte. Du kan godt men det er ikke optimalt. Det bedste ville være enten at fjerne tapetet eller spartle det.
   Det med de brune døre, du må forlige dig med dem hvis du ikke må male dem. Alternativt kan du tapetsere dem men helt alm. hvid tapet og give det en omgang lak. Wall stickers kunne være en idé, men når baggrunden er brun er jeg bange for at udtrykket vil blive for kedeligt. øv øv. Hvorfor må du ikke male dem?
   Kh. Malene

   • Reply
    Dorthe Christensen
    marts 4, 2014 at 19:59

    Hej Malene
    Tusind TAK for dit svar 🙂 jeg må desværre ikke male mine døre fordi det står i lejekontrakten. Jeg havde lige tænkt mig et tapet med birketræer i min lille kedelige og helt tomme entre. Må overveje igen om jeg tør kaste mig ud i fjerne tapet og sætte nyt op igen 🙂 god aften til dig. Kh Dorthe

    • Reply
     Malene Marie Møller
     marts 4, 2014 at 21:13

     Arghhh det er så surt med de stive lejekontrakter du må lære at elske de brune døre. Overvej evt at mal gangen i stedet 🙂

 • Reply
  Maja pedersen
  august 22, 2014 at 10:23

  En lille kommentar til de brune døre, nogen gange skal man gøre en dyd af det “grimme”. Er dørene teaktræ, skulle du vaske dem ned og give dem noget teakolie. Det giver dem glød – og pænere at se på – OG endnu vigtigere
  er der mulighed for en hylde. kommode eller lign – og feks gerne med hvide vægge. (som baggrund)…så køb noget til hylden/kommoden, som er samme farve som dørene, så kommer det til at hænge sammen og kan pludselig fremstå smukt og som en enhed.

 • Reply
  Trine Haastrup
  juni 8, 2015 at 08:21

  Hej Malene – sikke et smukt tapet med birketræer. Jeg er også vild med detaljen med krogene (grenene) til at hænge tøj på. Hvor har du mon købt dem henne? Colorama’s hjemmeside henviser videre til Beckers.dk men jeg kan ikke se noget om tapet derinde. Ved du om tapetet sælges andre steder? Mange tak. Vh Trine

Leave a Reply