INTERIØR Uncategorized

Cool Gardening

Grønne sprøde fine og skulpturelle planter præger boligen, og det kan være en udfordring for sådan en som jeg. Jeg synes det er så smukt, og jeg prøver at bringe planter ind i mit hjem igen, men uha… jeg har det der skræmme scenarie af vindueskarme fyldt med planter, så man næsten ikke kunne kigge ud…. altså på den virkelig proppede og ufede måde, som prægede mange hjem i min barndom.

I dag “må” du igen gerne sætte masser af planter i vindueskarmen, forskellen er bare, at de skal være enkle, de skal se ud som om du selv har groet dem, eller fået en stikling af en ven, og så de skal de (heldigvis) ikke dække hele vinduet, og det er da altid noget.

Mine vindueskarme er meget smalle, der kan kun stå ting på række, og jeg synes altså det bliver for rodet i mit hjem at stille 10 potteplanter på række. Desuden ville det falde helt til jorden, for jeg er bare ikke typen, der nurser planter, så det bliver simpelthen for iscenesættende.

Så hvad kan jeg så gøre, hvordan kan jeg stille og roligt få lidt planter ind i min stue, så det matcher mit temperament og virker naturligt? Jeg har researchet lidt, og har fundet virkelig mange cool løsninger.

F.eks. er jeg vild med Nordals glasdisplays

Cool Gardening

 

I min research fandt jeg en ret cool Etsy shop, som designer mange alternative måder at opbevarer planter på smukt og meget enkelt. Shoppen hedder eGardenStudio 

Cool Gardening Cool Gardening Cool Gardening Cool Gardening

Urbio herunder er også en ret cool løsning som jeg kunne overveje. Den kan ligesom planterene gro sig større med tiden, du kan nemlig udvide den løbende. En grøn krydderurtevæg ville da være fantastisk!

Cool Gardening

Kan købes hos luksusdyret.dk

Cool Gardening
Artikel
Cool Gardening
Beskrivelse
Grønne sprøde fine og skulpturelle planter præger boligen, og det kan være en udfordring for sådan en som jeg. Jeg synes det er så smukt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lisa Thomsen
  juli 31, 2014 at 21:02

  Men det ser ikke ud til at egardenshop, sender til Danmark? Ellers super fede løsninger! Så sig endelig til, hvis du/nogen finder en måde at få det til Danmark på 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 1, 2014 at 23:24

   Hej Lisa, øv det var ærgerligt, mon man kun prøve at skrive til dem og høre om de ville gøre en undtagelse?

   Kh, Malene

 • Reply
  Sofie Pihl
  august 1, 2014 at 14:42

  Hvor fint, altså!
  Jeg er ret vild med at planterne bliver udstillet næsten som kunst, det giver også lidt zen-feeling;-)

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 1, 2014 at 23:24

   Præcis Sofie, enkelt og smukt:-)

Leave a Reply