Hjemme hos Boligcious INTERIØR RUM OG INDRETNING Sommerhus UDENDØRS

Det fineste havesæt

Sponsoreret indlæg

Det fineste havesæt

ELBA i min have

Sommeren har i den grad vist sit kønneste ansigt denne uge, og jeg krydser mine fingre for, at det den har vist os hidtil bliver startskuddet på en formidabel sommer! Livet i haven begyndte i sidste weekend, vi spiste alle vores måltider udendørs. Det er skønt at spise aftensmad i haven, men det skønneste er nu, når sommermorgnerne er så lune, at man kan spise morgenbrød udendørs, så er det for mig rigtig sommer.

Det fineste havesæt

Det fineste havesæt

Vasen ‘BLOOM’ er utrolig smuk med sit kobber-irrede look.

Jeg har en lille gammel have. Jeg går ikke voldsomt op i store blomsterbede (hvilket man nok godt kan se), og det gør ikke noget for mig, at græsset er lidt langt. Jeg ville dog elske masser af store “mormor-agtige” bede med smukke duftende blomster, men jeg har ikke “grønne fingre”, så derfor må jeg ty til krukker og lækker interiør i haven og på den måde skabe et hyggeligt sted at være.

Det fineste havesæt

Den smukke plaid er tung og lækker i kvaliteteten. Den hedder ‘Waterlily’ og er et fint romantisk indslag til de stramme møbler.

Det fineste havesæt

Den fine fyrfadsstage kan også bruges som vase. ‘COMBI’ hedder den, og den har en bund af cement, som står i fin kontrast til det fine glas.

‘ELBA’ havesæt fra BoConcept er super fint. Det er stramt og moderne (kan vi ikke snart finde et andet ord for MODERNE?) uden at være for minimalistisk. Der er en rigtig fin balance mellem det stringente og bløde i ‘ELBAs’ formsprog og det tiltaler mig. Det fineste havesæt

Jeg har stylet min have med det lille runde bord, som har en hylde i grå flet (som matcher stolene) til magasiner eller en lille blomst. Der findes også et større rektangulært havebord i serien, også rigtig flot

Stolene er gode at sidde i og så kan jeg rigtig godt lide den lækre grå flet, giver et hyggeligt udtryk og gør stolen god at sidde i.

Det fineste havesæt

Min hund Rita er en linselus, og jeg kunne simpelthen ikke tvinge hende væk fra mit lille fotoshoot.

ELBA bord kan købes her – ELBA stole kan købes her – WATERLILY kan købes her – BLOOM vasen kan købes her – COMBI fyrfadsstage kan købes her

Det fineste havesæt

Det fineste havesæt
Artikel
Det fineste havesæt
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg [caption id="attachment_30555" align="aligncenter" width="600"] ELBA i min have[/caption] Sommeren har i den grad vist sit kønneste ansigt denne uge, og jeg krydser
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Morten Georgsen
  maj 25, 2016 at 16:54

  Hejsa

  dejligt at se mine designs blive beskrevet og stylet på den måde.

  TAK
  KH

  Morten Georgsen

Leave a Reply