INTERIØR

Runde Spiseborde er det nye sort!

(For English recap scroll down)
Runde spiseborde har virkelig fået et comeback, i takt med at vi rykker sammen på færre kvadratmeter. De runde borde fylder ikke nær så meget, og så er de med deres organiske form med til at kompensere fra de stramme lige linjer, som ofte dominerer boligen. Det jeg så godt kan lide ved runde borde er, at der altid er plads til en til (næsten da) – vi rykker nemlig bare længere og længere ud fra bordet – det er lidt sværre ved et firkantet bord.

I sidste måned blev jeg en del af et nyt kontorfællesskab. Vi rykkede 5 virksomheder ind i en fed nyrenorveret bygning på Rentemestervej i København NV. Her er vi ved at indrette os på hver vores etage. Vi har et fælles hyggeligt lille køkken, og her skulle vi naturligvis have et lækkert rundt bord. Jeg påtog mig naturligvis straks opgaven om Jagten på et flot rundt spiseborde til en skarp pris (der er jo nok at bruge penge på, når man flytter ind i noget nyt).

Jeg faldt for mange lækre borde hos Sinnerup.dk. Hvis du er på jagt efter et rundt spisebord, kan du her se hvilke borde jeg kiggede på.

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/530f8f0400984b5b36d787ca” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Vi valgte bordet ‘PEARL’ i helt sort, og vi er super glade for det. Linde & Linde som jeg deler kontor med, valgte at bestille 2 ekstra og bruger dem som skriveborde, det fungerer også super godt, de sidder to ved hvert bord og arbejder, anderledes, men anderledes er godt!

 

Round Tables is the new Black
I just moved into a new office facilities with 5 different companies. We are starting to organize ourselves,and it’s going to be such a cool and creative place. We just bought a round table for our small but cozy kitchen. Round tables have become very popular. There is always room for one more around a round table and it doesn’t take up much space.

We found a cool selection of round tables at great prices at Sinnerup.dk. Above you can see the tables we were considering.

Artikel
Runde Spiseborde er det nye sort!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anders
  marts 23, 2014 at 23:19

  Hej Malene,
  Er i glade for de runde borde? Jeg er selv på jagt efter et, men ved ikke lige om jeg tør stole på, at kvaliteten er høj nok, når nu bordet i massiv eg kun koster ca 2300kr.

  Mvh
  Anders

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 31, 2014 at 09:15

   Hej Andets

   Kvalitetsbegrebet er ret individuelt, bordet fungerer super godt i vores kontor. Vi har valgt det sorte. Det er da klart, at går du væsentligt højere op i pris bliver kvaliteten anderledes. Jeg synes du skal smutte forbi Sinnerup og se på det, kun du kan vurdere om kvaliteten er fin for dig:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply