Stilleben og andre lækkerier

En varm og humoristisk hyldest til brysterne

Illustrator og storyteller Mie Frey har lavet de skønneste vedhæng, som du fx kan pynte nogle grene med. Det er bryster i forskellige udgaver, som er printet på papir og udstanset. For mig er de en varm og humoristisk hyldest til brysterne, til forskelligheden og til kvindeligheden. Mie Frey blev inspireret til at lave disse Boobs-vedhæng oven på al den debat, der har været om, hvorvidt det er ok for kvinder at amme i offentligheden, samtidig med at busser viser reklamer for brystimplantater med et billede af et smuk sæt bryster. Den ophedet debat har udmundet sig i 6 sæt af unikke bryster – en skøn gave til dig selv, en veninde eller måske til en brystglad mandelig ven.

 

Mie Frey

Mie Frey

 

 

Mie Frey

Mie Frey

Mie Frey

Mie Frey

Køb Mie Frey’s Boobs vedhæng på shop.miefrey.dk

 

 

En varm og humoristisk hyldest til brysterne
Artikel
En varm og humoristisk hyldest til brysterne
Beskrivelse
Illustrator og storyteller Mie Frey har lavet de skønneste vedhæng, som du fx kan pynte nogle grene med. Det er bryster i forskellige udgaver, som er printet på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply