INTERIØR Min nye bolig Plants Stue (Livingroom) TIL VÆGGEN (Walls)

Snyd dig til den vildste botaniske have

Egentlig ville jeg i dag lave et indlæg om 3 ting  jeg drømmer om til min nye bolig næste år, og der skulle der indgå noget lækkert palmetapet…. meeeen så faldt jeg over det her vilde tapet, og tænkte, at det måtte jeg dele med dig,  så det andet indlæg kommer en af de kommende dage.

Når vi flytter til København (forhåbentlig) næste år, ja så skal jeg jo nok forberede mig på lidt mindre plads, og det er sådan set fint nok. Der kommer til at blive indgået nogle kompromisser, og min værste frygt er at ende i små rum som virker crowded. Derfor blev jeg lidt begejstret for det her tapet. Jeg synes det er helt fantastisk fint, og hvem drømmer ikke om en væg af vinduer med udsigt til grønt? … jeg gør i hvert fald!

Tapetet på væggen her er en fotostat, og den giver altså en meget større rumfornemmelse, den giver lys og følelsen af at have en have. Den opfylder altså 2 af mine ønsker, men faktisk opfylder den også et tredje, nemlig drømmen om en væg af gamle sprossede vinduer. Jeg er altså lidt solgt, hvad med dig?

Tapetet, eller fotostaten her, bestilles på mål så den passer perfekt til din væg. Kan købes hos Tapetforum lige her

Snyd dig til den vildste botaniske have
Artikel
Snyd dig til den vildste botaniske have
Beskrivelse
Egentlig ville jeg i dag lave et indlæg om 3 ting  jeg drømmer om til min nye bolig næste år, og der skulle der indgå noget læ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply