INTERIØR

Forårspasteller

Pasteller er sæsonens stærkeste farvetendens både når det gælder tøj, sko, accessories og boligen. Jeg er klart med, måske mest når det gælder tøj og sko – Jeg har allerede købt masser i lysegul og lyselilla, men jeg er ikke helt klar til at forvandle vores hjem om til en pastelfarvet bolig. Jeg er dog fristet… måske skulle man male stuen lysegul, spisestuen lilla… osv. puha det er bare omfattende ikk? jeg synes ikke rigtig pasteller passer til vores møbler og vores kunst. Nå men i dag tager jeg lige så stille tilløb med dette moodboard…

1. Smuk kunstplakat fra Nynne Rosenvinge, den er så smuk. Jeg ville hænge den i en træramme som jeg malede sart lilla – Kan købes her

2. Smuk lilla kjole fra Resumecph.dk

3. Cocktails skal der til denne sommer. Lækre pastelfarvede drinks serveret i Louise Roes smukke krystal cocktailglas i pastelfarver. Der findes også et gult, et grønt og et klart selvfølgelig. Se her

4. ‘Unicorn blomster’ eller ‘blogger blomsterne’ bliver disse blomster, som lagde instagram ned for et par måneder siden kaldt. Det boomende fra de store infulencers med det farvede brudeslør. De er da også vildt fine, selvom de lugter af sure tæer 😉 Du kan finde ‘Unicorn blomster’ hos Stalks & Roots i Torvehallerne.

5. Kodanskas ‘Danish summer’ karaffel er min favorit. Den fås i 7 gaver og jeg vil eje dem allesammen. Kanden er altså også den fineste idé som bryllupsgave, hvis du er så heldig at skulle til bryllup eller hvis du skal giftes og mangler ønsker… Kanden kan også bruges som vase. Kan købes her

6. Jeg er vild med sneakers og jeg mangler absolut ikke noget på den konto… men altså de her Nike Air Max ’97 er svære at stå for

7. Smykkeskrin eller make up box er genial til at gemme på alle dine smykker, hårspænder eller din make up. Låget har spejl på indersiden og kan tages af og stilles i skrinet – ret funktionelt ikk? Set hos Mojoo.dk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply