Ceramics

Fabulering over et stykke stentøj

Så faldt jeg over et smukt stykke stentøj af Robert Blue – og straks gik jeg igang med at fabulere over farvekombinationen …

 

Fabulering over et stykke stentøj

 

 

Fabulering over et stykke stentøj

 

 

Robert Blue håndlavet stentøj hos Mucion – Håndlavet stentøjskrus fra Object & Totem hos Stilleben – Frokosttallerken i stentøj fra Serax hos Norte Dame – Porcelænsvasen Ballon af Anette Friis Brahe hos Designer Zoo – Tekande fra serien Esrum fra Broste Copenhagen hos Norte DameStentøjsskål af Rebecca Lundberg hos Stilleben – Håndlavet glasurtop 016 lavet af lertøj i et helt særligt samarbejde mellem Studio Arhoj og Stilleben – Kaffekrusset Esrum fra Broste Copenhagen hos Norte Dame – File Under Pop lavasten i koralrød -Håndlavet chubby hindbærrød mælkekande i porcelæn af Helle Gram hos unika-kChristiane Perrochons keramikvase vase 019 hos Stilleben – Lav porcelænsvase af Signe Schjøth hos Designer Zoo – Fyrfadsstage #2 i keramik af Nobel Design hos Stilleben – Mælkekande i stentøj af Clib klap hos Designer Zoo – Ossido lavastone fra made a mano – Espressokop #5 i porcelæn af Kirstie Van Noort hos Stilleben

Fabulering over et stykke stentøj
Artikel
Fabulering over et stykke stentøj
Beskrivelse
Så faldt jeg over et smukt stykke stentøj af Robert Blue - og straks gik jeg igang med at fabulere over farvekombinationen ...           Robert Blue hå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply