Boligtekstil (Textiles for the home)

4 nye navne bag fedt pudedesign!

Der findes et kæmpe udvalg af pudedesign, desværre bliver vi ofte disponeret for en brøkdel, og det er som regel de samme navne igen og igen.

Jeg vil gerne vende blikket mod nogle designere, som ikke er blevet eksponeret så meget endnu. Jeg har fundet 4 designere som jer finder innovative, modige, talentfulde og som jeg ser potentiale i.

4 nye navne bag fedt pudedesign!

1. Dorte Bak har bloggen bybak som jeg har fulgt et stykke tid. Det var det der NEON, der fangede mig (faste læsere kender min NEON last). Dorte trykker og syr selv sine puder hjemme i stuen, så man kan vidst rolig kalde hende up coming. Jeg talte med hende i går, og hun er virkelig passioneret omkring sit design, og med rette! Jeg kan rigtig godt lide Dortes udtryk. Jeg kan li’ hun er sin egen med sit eget unikke mønster og så alligevel tilpasser hun trenden med neon detaljer. Jeg hepper så meget på Dorte, hun har et tydeligt talent som jeg rigtig gerne vil bakke op. Puderne koster 295 kr. og kan bestilles i hendes shop på etsy.com

2. Måske er det mig, der har sovet i timen, men for et par måneder siden havde jeg ikke hørt om BALlab, The BALlab oratory. Super cool navn BTW. BALlab har retænkt hele pudekonceptet og opfundet en ny ret fed pude. Puden er lang og kan knappes sammen. Puden kan på den måde formes og bruges til der hvor behovet er. Man kan også knappe puden sammen med andre modeller og skabe sit eget udtryk. ( -kan også bruges som ammepude) 647 kr. hos Cool Nordic

3. NotKnot… endnu et absolut fantastisk navn, I LOVE IT. Smuk pude i strik designet af islandske Ragnheiôr Ösp for firmaet What We Do. Jeg så puderne på en messe, og blev i dag mindet om dem på Boligcious’ facebook side. Innovativt design og fedt at se puder i et nyt formesprog. Der er noget tvetydigt over dem som jeg godt kan lide. De er nemlig ret elegante samtidig med at strikken gør dem lidt mere cozy og loose. Du kan finde forhandlerliste på hjemmesiden.

4. FUSS så jeg på Defining Scandianavia for nogle måneder siden. Det sjove er, at designeren viste sig at være min gamle klassekammerat fra Bec Designskole. Det er så skønt at opleve, når ens klassekammerater får noget ud af deres talenter, og min årgang var virkelig talentfuld og mange er kommet ret langt. Hurra for det. Karen Mimi er designeren bag FUSS, som er de her strikkede puder med det fedeste grafiske mønster. Hun kan godt li’ at eksperimentere og bryde mønsterkoderne, og det giver puderne et cool twist. Puderne fås i mange variationer, som du kan opleve på hendes hjemmeside, her finder du også forhandlere Fuss.dk

Boligcious Facebook side i dag spurgte jeg om der var nogle upcoming pudedesignere som jeg måske ikke kendte, følg tråden der var nogle gode bud på designere som jeg ikke kendte og som jeg da helt sikkert lige skal tjekke. Tak for hjælpen:-)

 

 

4 nye navne bag fedt pudedesign!
Artikel
4 nye navne bag fedt pudedesign!
Beskrivelse
Der findes et kæmpe udvalg af pudedesign, desværre bliver vi ofte disponeret for en brøkdel, og det er som regel de samme navne igen og igen. Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marie
    september 23, 2013 at 19:04

    Meget flotte og spændende designs. Jeg er vild med sammensætningen af farver og det moderne udtryk.

Leave a Reply