Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Edgy terracotta

Det var kærlighed ved første blik da jeg så Skageraks ’Edge’ urtepotter, som blev lanceret i starten af året – og jeg må indrømme, at jeg elsker produktudviklingen i EDGE! Til foråret udvides ‘Edge’ kollektion nemlig og den er så p…. lækker!

pt_1810462_-_edge_vase_16_02

Stramt formsprog med inspiration fra Japan og så i den lækre matte terracotta. Jeg skal shoppe kopper og tekande (for det mangler jeg virkelig … not 🙂 –men jeg må eje) – Jeg vil have vaserne, mælkekanden og den skønne lille sukkerskål! Åhhh mand jeg synes der er langt til den 17/1 2017, hvor den nye kollektion lander i butikkerne!

vase-skagerak-edge-triptrap-danishdesign-boligciouspt_1810450_-_edge_cup_02skagerak-boligcious-terracotta-edgept_1810450_-_edge_cup_01

Se hele ’Edge’ serien her

Edgy terracotta
Artikel
Edgy terracotta
Beskrivelse
Det var kærlighed ved første blik da jeg så Skageraks ’Edge’ urtepotter, som blev lanceret i starten af året – og jeg må indrømme, at jeg elsker produktudviklingen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply