INTERIØR VÆRD AT BESØGE

The most beautiful store in Copenhagen… Welcome to GUBI

Jeg har det lidt sådan, at min hjerte slår lidt hurtigere, jeg får sommerfugle i maven og bliver så saglig og glad, når jeg besøger GUBI. Ja det er fjollet, jeg ved det godt, men har du besøgt deres butik i København? Jeg slæber alle med derind hver gang, jeg går tur i byen med en ven eller veninde. Jeg ELSKER den butik, og jeg bliver faktisk så stolt over, at GUBI er dansk. Det oser på ingen måde af “danskhed”, GUBI er nemlig mega internationalt i deres visuelle udtryk. GUBI tør godt være anderledes, eksklusiv, diva-agtig og ekstravagant. For mig er GUBI den der HAUTE COTURE kollektion, som vi alle sukker over… Uopnåelig lækker og fuldendt (og nej du læser ikke et sponsoreret indlæg… –jeg er bare forelsket okay?)

Hvis GUBI var en kvinde ville hun være en diva – Og hvis GUBI var en bil ville hun være en Bentley…

–den slags ananlogier lavede vi altid da jeg læste til Designteknolog og det hænger stadig fast i mig. Jeg laver tit ananlogier, det er nemlig en god måde at placerer et brand på ikk? – Så forstår man ligesom, hvad man har med at gøre.

Hvis jeg kunne, ville jeg fylde mine rum med tunge velourbeklædte møbler, jeg ville mikse gulvtæpper og beetle loungestole i de blomsterige tekstiler og fylde på med messinglamper og borde med blanke overflader. Teatralske stuer med spændende ting for øjet, blødhed, varme og elegance.

Her skal du få et kig indenfor i det jeg ubetinget vil kalde København K’s lækreste designbutik! Velkommen hos GUBI …

 

The most beautiful store in Copenhagen… Welcome to GUBI
Artikel
The most beautiful store in Copenhagen… Welcome to GUBI
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nadia Kaplan
    januar 17, 2017 at 21:41

    Sikke en smuk butik og fantastisker møbler 🙂

    Rigtig god aften 🙂

Leave a Reply