Produkt og design (Interior design)

Perfekt julegave – en klassiker til en god pris!

Reklame

Vidste du at det rent faktisk var Pillivuyt der opfandt den ikoniske tærteform…?

For mere end 100 år siden producerede Pillivuyt det tærtefad, der i dag kendes som det “ægte” tærtefad. Siden da er formen som Pillivuyt designede blevet den eneste “rigtige” måde at lave en tærte på og også den “rigtige” måde at producere et tærtfad på. Stort set alle designvirksomheder af tærtefade i dag, bruger Pillivuyts ikoniske designudtryk næsten til punkt og prikke, altså en tro kopi af tærtefadet og det er noget som Pillivuyt faktisk er stolte over.

Vidste du at Pillivuyt har solgt over en million tærtefade gennem årene? Det er immervæk mange, særligt når man tænker på, at der er utrolig mange der designer et fad magen til. Det der adskiller sig markant ud fra min erfaring med andre tærtefade er, at Pillivuyt fadet holder sig pænt altid. Jeg har haft mange “kopier” af tærtefadet hvor glasurne ofte har været så tynd, at man har kunne se porcelænleret under glasuren har slået en masse revner… har du ikke også oplevet dette? Pillivutys fade revnet ikke, de er lettere at gøre rene pga. glasuren og så tåler de en her del, de er nærmest umulige at slå i stykker.

I år fejrer Pillivuyt 200 års fødselsdag, i den forbindelse blev jeg faktisk inviteret til Frankrig for at besøge den gamle fabrik. Jeg havde en ret fantastisk oplevelse, og det var stort at få historien fortalt i de helt rigtig rammer og lige der, hvor det hele udspillede sig. Jeg fik endda lov til at gå på opdagelse i deres “skat-kammer” med gamle reoler fulde af glaseret og uglaseret porcelæn, der var proppet ind på hylderne gennem mange mange år. Det var utrolig smukt og sjovt at se produkter der aldrig var blevet til noget, prototyper og ældgamle produkter. Du kan se billeder og læse om mit besøg her

Det smukke tærtefad er kommet i en stor version på ø:33 cm og det er altså dejligt for en familie på 5 personer. Desuden er fadet altså så smukt, at det sagtens kan bruges til mange andre ting som f.eks. en advenstkrans 🙂

I anledningen af Pillivuyts 200 års fødselsdag kan man få det “nye” store tærtefad til 200 kr. en perfekt julegaveidé, det er fedt at kunne give god kvalitet, smukt design til en god pris. Alle bliver glade for et “ægte” tærtefad. Køb det her

Jeg er nu også vild med det lille tærtefad, som udover at bage minitærter i også kan bruges til småting i entréen som f.eks. nøgler, pung m.m. eller bruges til en mini juledekoration…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Line Nielsen
  december 6, 2018 at 20:31

  Ej det er en fin advent “krans” du har lavet. Hvor er den lille stage fra? Den er virkelig sød.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 8, 2018 at 17:17

   Hej Line

   Den lille stage er fra Stelton, den er super fin også hvis du samler en masse af dem som en slags løber på julebordet juleaften:-)

   K.h. Malene

Leave a Reply