DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens plakat er gratis!!!

Jeg fik et tip af en fast og trofast læser, som ofte lægger mig en kommentar… (1000 tak for det Lotte B). Lotte fortalte mig, at Sydbanks kunstplakat 2012 var værd at kigge lidt på. Sydbank har nemlig fået selveste Kathrine Ærtebjerg til at designe deres plakat i år.

-Og ved du hvad? Den er GRATIS! Smut forbi Sydbank og snup en plakat, det vil jeg gøre.

Jeg kunne desværre ikke finde større billede af plakaten end dette.
Dagens plakat er gratis!!!

Dagens plakat er gratis!!!
Artikel
Dagens plakat er gratis!!!
Beskrivelse
Jeg fik et tip af en fast og trofast læser, som ofte lægger mig en kommentar... (1000 tak for det Lotte B). Lotte fortalte mig, at Sydbanks kunstplakat
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply