Blog TAKE OVER INTERIØR

Frame, oh Frame

Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen, stables og stå frit på gulvet. Låget kan tages helt af eller sættes på som en låge. Kombiner Frame til en klassisk reol, en unik skulptur eller noget helt tredje. Opbevar dine bøger, udstil dit yndlingsnips eller gem rodet væk bag lågerne. Mulighederne for individuelle kombinationer er uendelige.

Frame, oh Frame

Frame er skabt med sans for detaljerne, og der er ikke gået på kompromis med materialer eller håndværk. Grebet er udformet som en trykknap, som gør at Frame kan stables. Specielt udviklede koblingsbeslag gør at Frame kan kobles sammen, når de står på gulvet eller hænger på væggen. Frame produceres i Danmark efter samme princip, som de originale Kubus stager.

Frame forener funktion, kvalitet og æstetik. Du bestemmer udtrykket.

Frame, oh Frame Frame, oh Frame

 

Download vores 3D app ”by Lassen” i App Store eller på bylassen.dk, hvor du kan få alle vores produkter ind i din egen stue og lege med placering, kombinationer og udtryk af bl.a. Frame opsætninger.

Frame, oh Frame

 

Frame, oh Frame Frame, oh Frame

Frame (design: by Lassen 2014) koster fra 599 kr. og er i butikkerne nu i syv forskellige størrelser og farverne light grey, dark grey, sortbejset ask, eg, hvid og pale green.

Bylassen.dk


Indlægget er bragt af by Lassen i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

Frame, oh Frame
Artikel
Frame, oh Frame
Beskrivelse
Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen, stables og stå frit på gulvet. Låget kan tages
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Bastian
  juli 1, 2015 at 08:52

  Hvor er de fede dee reoler er det bylassen der har lavet dem også?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 2, 2015 at 08:35

   Hej Bastian

   Ja det er også by Lassens reol system. Det hedder Frame, og du mikser det lige som du vil – de kvadratiske kasser købes nemlig seperat. Miks med farve, størrelse, dybde og med og uden låge. Du kan skabe uendelig mange unikke udtryk, med Frame.

   Kh. Malene

Leave a Reply