INTERIØR VÆRD AT BESØGE

Louise Roe Outlet HVER lørdag!


Vidste du, at du hver lørdag kan shoppe amok i Louise Roe design til ret billige penge?


Louise Roe Outlet HVER lørdag!

Jeg er fan af Louise Roe – Jeg synes hun formår at designe med de bedste ingredienser: æstetik, maskulinitet vs. det feminine, sublim farveskala og tidsløst design. Kvaliteten er suveræn, og hele hendes univers skriger af klasse og elegance.

Jeg har været forbi outlettet et par gange, og har gjort gode kup. Du finder udgående varer og 2. sortering. Lysestager, puder, sengetøj, lækkert tøj og tasker – heraf en del i læder……-og meget meget mere! – Du kan følge Facebooksiden Outlet106ø, hvis du vil holde dig opdateret.

Nu ved du hvor du skal tilbringe dine lørdage fremover!

Her kommer lidt af Louise Roes nyheder, som rammer butikkerne til foråret!

Louise Roe Outlet HVER lørdag!
Artikel
Louise Roe Outlet HVER lørdag!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply