Produkt og design (Interior design) Stue (Livingroom)

Frame Sideboard by Lassen

Forleden viste Malene jer det smukke Twin bord fra by Lassen, i forbindelse med et besøg hos designerens oldebarn, Nadia Lassen.

Nu har by Lassen lanceret endnu et smukt møbel fra Mogens Lassens hånd, nemlig Frame Sideboard, der, ligesom de populære Frame opbevaringsløsninger fra 2013, er bygget over en af Mogens Lassens gamle skitser fra 1943.
Frame Sideboard by Lassen

Frame Sideboard er en fritstående opbevaringsløsning, der f.eks. kan bruges til sengebord, lille skænk, eller afsætnings- og opbevaringsbord i stuen (størrelsen passer bl.a. på det meste hifi-udstyr). Møblet består af en stor Frame med et kubeformet stel. Det nederste stel kan dog afmonteres, så Frame Sideboard kan hænges op på væggen, ligesom resten af Frame-serien.

Frame Sideboard by Lassen

Frame Sideboard produceres i flere forskellige materialer, med vidt forskelligt udtryk: i eg, sortbejdset ask, samt i mørk og lys grå. Prisen ligger fra 3.199 – 3.499 kr og kan købes hos By Lassen i Holbergsgade, Kbh.

Frame Sideboard by Lassen

Frame Sideboard by Lassen
Artikel
Frame Sideboard by Lassen
Beskrivelse
Forleden viste Malene jer det smukke Twin bord fra by Lassen, i forbindelse med et besøg hos designerens oldebarn, Nadia Lassen. Nu har by Lassen lanceret endnu et smukt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply