DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Stretched mind – Dagens Poster

Jeg er stor fan af Kathrine Lunas streg og udtryk. Hun har helt sin egen stil, og det er for det meste mennesker hun tegner. Ofte er det mennekser uden udtryk – uden øjne og de er ret interessante, lidt uhyggelige vil nogen mene, men det er jeg jo ret vild med. Kathrine er også dygtig til det modsatte, altså at skabe mennesker med stærk karakter og udtryk – nogle af jer kender måske hendes serie “Expressive faces” med de gamle råbende mænd, helt klart blandt mine favoritter – Du kan se en del af hendes kunst hos 42gallery.com

 

Stretched mind - Dagens Poster

Stretched mind – Dagens Poster
Artikel
Stretched mind – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er stor fan af Kathrine Lunas streg og udtryk. Hun har helt sin egen stil, og det er for det meste mennesker hun tegner. Ofte er det mennekser uden
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply