Produkt og design (Interior design)

Iboligen.dk – en kæmpe inspirationskilde gratis!

Jeg har tidligere skrevet om konceptet iboligen.dk. Dengang var konceptet helt nyt, det er det sådan set stadig, men det er i rivende udvikling og det bliver bedre og bedre og mere inspirerende at følge med i. Jeg bruger det iboligen.dk meget, både når jeg indretter for kunder, når jeg leder efter idéer til indlæg eller når jeg savner inspiration til nyheder eller indretningsidéer i mit eget hjem.

Iboligen.dk - en kæmpe inspirationskilde gratis!

Iboligen.dk er et site, som har samlet alle de fedeste produktkataloger til dig på et sted. Lækkert sat op i kategoriserede rækker, som gør det nemt og lækkert at navigere rundt i og finde den inspiration du søger.

I næste uge vil jeg vise dig, hvordan du bruger iboligen.dk – imellemtiden så se videoen her og besøg Iboligen.dk og prøv dig frem, det er COOL!

 

<iframe src=”http://player.vimeo.com/video/56761982″ width=”400″ height=”300″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

Iboligen.dk – en kæmpe inspirationskilde gratis!
Artikel
Iboligen.dk – en kæmpe inspirationskilde gratis!
Beskrivelse
Jeg har tidligere skrevet om konceptet iboligen.dk. Dengang var konceptet helt nyt, det er det sådan set stadig, men det er i rivende udvikling og det bliver bedre
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply