INTERIØR Soveværelse (Bedroom)

Et elegant natbord

Reklame

NATBORDET MED FLERE MULIGHEDER

Det er rigtig rart med et natbord ved siden af sengen. Et sted hvor man kan lægge sin mobil fra sig, den bog man læser lige nu, et glas vand eller håndcremen. Er man typen, der opholder sig mere i sengen end blot når man sover, så har man sikkert brug for at have flere ting inden for rækkevidde. Frame fra By Lassen er et elegant bud på det optimale natbord. Man kan selv vælge om Frame skal være en åben kube, en åben kube med hylde eller man kan sætte låge i, så man kan gemme rodet væk.

Frame serien fra by Lassen er ret genial som natbord, og så er den elegant og tidløs. Hvis man en dag ønsker fornyelse, kan man enten løfte Frame fra stativet og montere det som væghængt natbord, tage lågen af og lade skabet have åbne hylder eller man kan bruge det som sidebord i stuen. Frame er et mulitmøbel der kan bruges alle vegne.

Frame fåes faktisk i flere størrelser og farver, både sort og hvid, blå og grå, og også i forskellige træsorter. Jeg har selv Frame i blå. Da jeg flyttede ind i den nye lejlighed, havde jeg ikke mulighed for at have natbordene i soveværelset, så jeg placerede mine to Frame-skabe i stuen side om side. Nu fungerer de som en smuk skænk. Jeg har tilkøbt en hylde til hvert skab, og nu gemmer de på en masse praktiske ting som fx printerpapir, håndvægte, mapper med pas og vigtige papirer, samt kasser med diverse opladere.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Listeloft
    juli 26, 2019 at 12:43

    Super fedt og anderledes design til et natbord. Tak for deling. <3

Leave a Reply