INTERIØR

Klassisk og lækkert

(for English recap scroll down)
Da jeg for nylig spiste i Kählers Spisesalon i Aarhus, blev jeg opmærksom på nogle af deres produkter som jeg egentlig ikke har spottet før. Bl.a. små skønne ildfaste fade fra Mano serien og små skåle med låg.

Kählers Mano serie er min favorit serie, og derfor var det lidt fedt at se de her skønne fade og skåle in action. I dag snusede jeg lidt rundt i Kählers, webshop og fik da lige noteret lidt smukt fra Mano på min ønskeseddel.
Klassisk og lækkert

Klassisk og lækkert

Et andet af Kählers produkter, som jeg synes trænger til et gensyn er de skønne Cammeo krukker designet af Louise Campbell. Krukken er stilren og moderene, og så elsker jeg, at man kan skifte udtrykket via elastikerne – man får nemlig en stribe af farver med.

Klassisk og lækkert

Recently I had dinner at Kählers in Aarhus (read my review here). I got the chance to experience Kählers beautiful the MANO series in use. I’m crazy about the MANO collection, but I had no idea that there were ovenproof dishes and bowls with lids in this collection. They were really nice.

Another design from Kähler which I think needs attention is the beautiful Cammeo jars designed by Louise Campbell. The pots can change the look with the included different colored rubber bands.

 

Klassisk og lækkert
Artikel
Klassisk og lækkert
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply