Boligtekstil (Textiles for the home) INTERIØR

3 x Velour ….

Velour kommer vi slet ikke uden om, og personligt ELSKER jeg det. Velour er blødt, smukt og dramatisk, og så sker der noget med farver, når de kommer i velour, de bliver nemlig utrolig dybe og lækre. Velour er et must i boligen lige nu og der er masser af lækkerier du kan gå på jagt efter.

Jeg har ikke et øjeblik fortrudt min veloursofa som jeg købte i sommer, og den kommer til at glæde mig og mine unger i mange år – se den her

Her kommer 3 x lækre ting i velour til dine stuer.

Sofa: ‘Julia’ fra ILVA // Smukke velour puder i alle de rigtige farver fra Louis Roe // Den smukkeste lille puf/taburet med messing fod fra Artilleriet

 

3 x Velour ….
Artikel
3 x Velour ….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply