Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til…..

I sidste uge var pressen inviteret til brunch, workshop og fremvisning af efterårsnyhederne. Arrangementet foregik på Kählers skønne restaurant i Tivoli. Jeg kan lige så godt advare dig med det samme, for nu præsenterer jeg dig for nogle nyheder som for mit vedkommende er Must Haves!

Min favorit nr. 1: MAGNA-SERIEN designet af Mette Bache og Barbara Bendix Becker. Smukke kermaiske magneter til dine knive. Fås i tre størrelser og 6 farver: Kakigrøn, grårosa, lavendelblå, lysegrå, gul og turkis. Priserne bliver 129 -179 kr. og du kan købe dem midt oktober. Jeg kan næsten ikke vente, jeg synes de bliver nogle fantastisk farveklatter i mit køkken♥

News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til..... News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til.....

Favorit nr. 2: OFFICINA serien også designet af Mette Bache og Barbara Bendix Becker. I et forsøg på at imødekomme vores behov for at arbejde hjemme, har de designet en kontorserie, som er smuk, elegant og let at integrere i stuen uden det bliver for “arbejdsagtigt” – faktisk et godt og vigtigt udgangspunkt synes jeg.
OFFICINA består af en tapeholder, bogstøtte, brevholder, penneholder og en lågkrukke – al sammen i smukke blide farver og keramik naturligvis. Farveskalaen er rosa, grå og blå, suppleret med grå nuancer. Priserne ligger fra 149 – 249 kr. – kommer i butikkerne midt oktober.

News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til..... News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til..... News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til.....

Du kan glæde dig til flere nyheder fra Kähler, dem kommer vi ind på senere.

Er du også vild med mine favoritter?

 

 

News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til…..
Artikel
News: Så kan du godt gøre plads på ønskesedlen til…..
Beskrivelse
I sidste uge var pressen inviteret til brunch, workshop og fremvisning af efterårsnyhederne. Arrangementet foregik på Kählers skønne restaurant i Tivoli. Jeg kan lige så godt advare
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda M Pedersen
  august 26, 2014 at 20:03

  Er absolut vild med dine favoritter. Skønne farver.
  Det er bestemt ting jeg vil tjecke ud og købe.
  Både det til kontoret og mit køkken.
  Tusind tak for, at dine indlæg, som altid giver stor inspiration. TAK
  Priserne er også, hvor alle kan være med…♥
  Kærligst

 • Reply
  Louise
  august 27, 2014 at 22:36

  Af hjertet tak for at du lagde dine farvoritter op!!!!!

  Flytter i ny bolig og får nøglerne i morgen min gamle kniv holder skal bestemt ikke op, venter gerne de måneder på at kunne købe kählers – de er total sprøde..

  Må jeg låne billederne og linke til din blog?

  Louise
  http://indeni.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 29, 2014 at 10:04

   Hej Louise

   Dejligt at du blev inspireret. Jeg har aldrig ejet en knivmagnet, men DEN der, den skal jeg helt klart have:-)

   Lån du bare billeder og link meget gerne:-)

   kh. Malene

Leave a Reply