Ikke-kategoriseret

Et køkken to udtryk

Indlægget er sponsoreret – Ord og holdninger er af mig

Køkkenet er med de faste elementer som skabe, køkkenborde og hårde hvidevare ikke lige sådan at ændre på, men derfor kan man altså nå rigtig langt med noget af en ansigtsløftning. Jeg har ved Gud haft lyst til at få nyt køkken en del gange, men så har jeg enten malet væggene eller skiftet indholdet ud på hylder og køkkenborde, og så er det altså helt utroligt, hvor meget det løfter og giver et helt nyt look.

Der bliver stadig solgt allerflest hvide køkkener, mest fordi det er det “sikre” valg – En farve man aldrig bliver træt af (siger man) og som passer til alt. Heldigvis er der dog kommet skub i både sorte og andre farver, når det gælder køkkener. Hvis jeg skulle have nyt køkken i dag, så ville  jeg godt turde hoppe ud i et grønt eller blåt køkken – fordi helt ærligt, jeg har været træt af mit hvide køkken i årevis og hver gang, har jeg reddet det ved at ændre på omgivelserne, og den taktik ville jeg også bruge i et farvet køkken.

Invita har prøvet at vise deres smukke grønne køkken stylet på to helt forskellige måder. Det er super interessant at se forskellen og det understreger det jeg selv tænker nemlig, at det ofte er omgivelserne, der skaber hygge, stemningen og en samlet helhed.

Her skal du se samme køkken i to stilarter. Lad mig da endelig høre, hvilket der er din favorit…. Sidst i indlægget afslører jeg min!

INVITA_KOKKEN_2_0011 Invita_17.08.160821 1

Køkkenelementerne og opstillingerne er de samme, men omgivelserne er meget forandrede. På første billede har man bragt masser af træ ind. Træ-beklædningen på væggen synes jeg er en ret interessant og en cool løsning. For at skabe en sammenhæng har man i samme slags træ bygget en høj lækker bænk til køkkenøen – God løsning! Læderhynderne og de naturfarvede puder spiller godt sammen med både de grønne låger og træ-væggen. Det nederste køkken står stemningsfuldt og lækket med den kølige grå farve. Farven skaber en vildt lækker stemning og en god ro.  Uhh…  -og så er jeg jo vild med brugen af planter og urter, det fantastisk lækkert. Bemærk lamperne, der i farver matcher både planter og låger!

Det grå planterige køkken er mit favorit køkken, hvilket er dit?

Her skal du lige få et par detalje skud fra begge køkkener

Invita_17.08.160867Invita_17.08.160873 Invita_17.08.160830 INVITA_KOKKEN_2_003 INVITA_KOKKEN_2_002

Uhhh…. -MÅSKE ER DU SLET IKKE TIL GRØN?

-hvis det er tilfældet, så får du da lige et indtryk af køkkenet i blåt lige her…

Skærmbillede 2016-10-08 kl. 16.49.36

Et køkken to udtryk
Artikel
Et køkken to udtryk
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret - Ord og holdninger er af mig Køkkenet er med de faste elementer som skabe, køkkenborde og hårde hvidevare ikke lige sådan at æ
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply