DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst Uncategorized

Fairyland

Vejret var ufattelig smukt i går, jeg måtte bare ud! Min søn og jeg gik i skoven og det var magisk. Vi gik hånd i hånd og talte stille sammen, det gør man i skoven, fordi træerne og skovbunden absorberer lyden, og ens stemmer bliver rolige – Lidt ligesom når man ligger og hvisker under dynen. Vi kørte med hans fjernstyrede skovjeep gennem bump og blade og pludselig forsvandt Wilfred ind mellem nogle træer. Han kom meget ophidset tilbage og kaldte, at jeg skulle komme. Jeg kæmpede mig igennem krat og småtræer, og fandt ham med øjne så store som tekopper. Han havde fundet tre kæmpe træer, der var væltet under en storm gætter jeg (se billede på min instagram). Rodnettet sad stadig fast på træet, og lå nu som et højt bjerg – Et bjerg der ifølge Wilfred måtte bestiges. Han kravlede op, og strakte hånden ud efter mig – “Kom mor, nu skal vi udforske… Hvem har væltet de her træer?” Jeg greb mig selv i ikke at sige, at det er nok bare en storm, jeg lod ham selv finde sin egen historie, fordi jeg kunne se, at den allerede bryggede inde i hans vidunderlige hjerne af magiske eventyrer.

Jeg besluttede mig for tage min “voksen-frakke” af og lege med. Jeg gik helt ned på hans plan, og gjorde mig klar til at tage hans hånd og forsvinde ind i hans univers. Vi kravlede på træstammerne, bekæmpede mørkets dæmoner på bedste ninja-manér og grinede og brølede. Jeg elskede hvert minut og det gjorde han også. Sådan en dag sidder længe i mig, og her til morgen sidder jeg på kontoret og tænker på ham og på vores søndag sammen ♥

Fairyland

Dagens poster ‘Fairyland’ af Dan Isaac Wallin har jeg valgt for at holde bare en lille smule fast i min dejlige dag med min søn, og fordi dette foto på alle måder er magisk. Det er helt sikkert en skov Wilfred og jeg skal udforske. Du kan købe ‘Fairyland’ hos vissevasse.dk

God mandag og husk at slippe din indre kriger løs engang imellem. Brøl af lungernes fulde kraft i skoven, det er befriende og du får sluppet al det ud, du går og tumler med, bedste terapi ever!

Fairyland

Fairyland
Artikel
Fairyland
Beskrivelse
Vejret var ufattelig smukt i går, jeg måtte bare ud! Min søn og jeg gik i skoven og det var magisk. Vi gik hånd i hå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply