INTERIØR Uncategorized

Twin Table by Lassen

(for English recap scroll down)
Lige nu sidder jeg over skæver til uret – jeg skal liiiiige nå at lave dagens indlæg, inden jeg tager hjem til Nadia Lassen. Nadia er Mogens Lassens oldebarn, jeg har mødt hende en del gange, og nyder hendes selskab, hendes passion og så kan hun altså nogle historier om sin oldefar som jeg suger til mig. Jeg har aldrig været hos Nadia privat, så jeg glæder mig til at se, hvordan hun bor – sikkert med masser af design, historie og kubistiske former.

Baggrunden for mit besøg er et interview/design portræt, jeg er ved at lave for et magasin. Jeg synes det var oplagt lige at dele en af de seneste nyheder fra by Lassen, nemlig det flotte Twin bord

Formgivningen er klassisk for Mogens Lassen, den stringente lette kubistiske form. Bordpladen kan vendes og på den måde, kan du skabe det udtryk der passer ind i din bolig. Du kan vælge en bordplade som er kobber på den ene side og sort på den anden side eller en model som er egetræ på den ene side og hvid laminat på den anden side. Bordene er smukke hver for sig og side om side. Twin table koster 1995 kr. og kan købes hos By Lassen i Holbergsgade, Kbh eller i deres webshop

 

Twin Table by Lassen Twin Table by Lassen Twin Table by Lassen Twin Table by Lassen

Twin Table by Lassen

Mogens Lassen’s preferred form was the square and stringent shape of the cube, and it is the source of the small table Twin. With its flexible top, which features a different surface on each side, Twin offers the potential for a variety of design expressions in one and the same table. The tabletop is placed on a cube-shaped frame made of 6 mm thin steel profiles, which lend the table a very light and stringent appearance. You can buy the Twin tables at bylassen.com

Twin Table by Lassen
Artikel
Twin Table by Lassen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply