Uncategorized

Messages…

Kan du huske de der tavler med navne over beboerne i en opgang? Jeg husker, der hang sådan en tavle i min mormors opgang i Ordrup. Hun boede i sådan et ret cool 60’er byggeri i den fedeste lejlighed i to etager med vindeltrappe. Den lejlighed gad jeg godt bo i i dag. Nå, men i hendes opgang lige når man trådte ind, hang der en sort tavle bag glas. På tavlen stod med hvid flytbar bogstaver navne på de beboere, der boede i opgangen og hvilken etage de boede på. Der var altid et par bogstaver der var faldet ned og lå i bunden… sikkert for meget smækken med dørerne vil jeg tro.

De er lidt cool de der tavler, og jeg har faktisk tit tænkt, at det kunne være cool at få fat i sådan en til hjemmet. Det har Design Letters også tænkt tror jeg, de har i hvert fald netop lanceret deres Message Boards stærkt inspireret af disse tavler.

Tavlen kan anvendes til små søde beskeder, citater, hilsner og huskenoter – Den er da ret cool ikk? Den fås i to størrelser: A2 og A4 og i farverne: sort, grå, blå, grøn og lyserød. Jeg er ikke helt klar over om bogstaverne følger med, men de fås i en boks af 128 stk. i farverne hvid og sort.

Tilgængelig meget snart hos Designletters.dk

Messages…
Artikel
Messages…
Beskrivelse
Kan du huske de der tavler med navne over beboerne i en opgang? Jeg husker, der hang sådan en tavle i min mormors opgang i Ordrup. Hun boede i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply