INTERIØR Uncategorized

Marokko i mine stuer…

Charlotte, som har butikken frk. Mage (i Gilleleje, på Østerbro og www.frkmage.dk) besøgte for nylig Frankrig. Her faldt hun pladask for nogle smukke vinyl tæpper, som hun var stødt på nogle gange under hendes besøg. Hun måtte straks bestille dem hjem til butikken, – faktisk endte hun med at komme hjem med agenturet på tæpperne.

Nu er hun hjemme, tæpperne ligger i butikkerne og hun har agenturet på dem – Charlotte tror på de her tæpper, og det kan jeg godt forstå – jeg tror også på dem!

Marokko i mine stuer...

Jeg har lånt en god favnfuld tæpper af Charlotte, for at prøve hvordan de er, hvordan de passer ind i indretningen osv. Jeg forstår godt kærligheden, der opstod der i Frankrig ved mødet med disse tæpper. De er simpelthen så flotte, de ligner marokkanske fliser, men er langt mere praktiske og en del billigere naturligvis – og så kan de rykkes rundt efter behov.

Marokko i mine stuer...

 

Vinyltæpperne er utrolig praktiske, og vi synes det er fantastisk, at der endelig er et smukt tæppe, som man kan placere under sit spisebord uden at det bliver uhygiejnisk – tæpperne er lige til at tørre over med gulvkluden. De lægger sig flat på gulvet, de krøller ikke og de er slidstærke.

Brug dem i køkkenet, entréen, børneværelset eller på terrassen. Bruger du dem udendørs vil du blive overrasket over, hvordan stemningen forandres, og følelsen af ferie rammer dig. På en varm solrig dag vil jeg næsten vove at påstå, at du et øjeblik glemmer, at du står i Danmark.

Tæpperne kan købes her: frkmage.dkMarokko i mine stuer...

Marokko i mine stuer...

 

Marokko i mine stuer...

Marokko i mine stuer...

Vær kreativ, hæng tæpperne på væggen

Marokko i mine stuer...

Eller hvad med at bruge dem på bordet som et alternativ til den bløde voksdug. Vi testede det hjemme, og blev faktisk rigtig glade for det. Det var super smukt, og meget praktisk – vi ville slet ikke pille det af igen.

Marokko i mine stuer...

Marokko i mine stuer...

 

Marokko i mine stuer...

Den skønne keramik med slidte kanter er også fra Frk. Mage – I want it all!

Indlægget er lavet i samarbejde med Frk. Mage

Marokko i mine stuer…
Artikel
Marokko i mine stuer…
Beskrivelse
Charlotte, som har butikken frk. Mage (i Gilleleje, på Østerbro og www.frkmage.dk) besøgte for nylig Frankrig. Her faldt hun pladask for nogle smukke vinyl tæpper, som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply