Boligtekstil (Textiles for the home) INTERIØR Uncategorized

Gulvtæpper from heaven….. I'm in love

Gulvtæpper from heaven..... I'm in loveDisse tæpper tog mig med storm! Farverne og mønstrene gør mig glad i låget, faktisk kan jeg uden at lyve sige, at det er de smukkeste tæpper jeg har set.

-Og når nu vi snildt kan blive enige om, at tæpperne er smukke at se på, så bliver de endnu smukkere velvidenede, at der sidder 2 kvinder i en landsby laaaangt væk og laver de her tæpper.

Malene Sørensen mødte de her to kvinder på en rejse. Hun var i Østen med sine to små børn og sin kæreste. Da hun så tæpperne faldt hun også pladask for dem, lige som jeg og du sikkert også gør. Malene tænkte: “hvis de her tæpper gør mig så glad, så er jeg ikke den eneste”. Hun besluttede sig for at bestille 30 tæpper med hjem. De to kvinder gloede vantro på hende, 30 tæpper ville tage 6 mdr. at lave. Lige meget sagde Malene, og så tog hun hjem, sagde sit job op, fik lavet en webshop og da de 6 mdre var gået, kom tæpperne hjem. De smukke tæpper blev hurtig solgt, så hun bestilte endnu 30. I sidste uge modtog Malene sin tredje sending tæpper, de sprøjter ud af shoppen lynhurtig.

Tæpperne er geniale, de er nemlig lavet af gamle stofrester som: lagner, skjorter, sengetøj m.v. De kan derfor vaskes ved 30 grader, hvilket gør dem praktiske og et alletiders alternativ til standard tæpper, som typisk er i uld. Der er intet tæppe der er ens, så derfor er det bare om at bestille, når du forelsker dig, hvis du venter, bliver det hurtigt for sent.

Jeg har bestilt mig en håndfuld Mallemus tæpper, og jeg kan ikke vente med at modtage en pakke fuld af farvestrålende glæde. Jeg ved jeg kommer til at slæbe rundt på tæpperne, så jeg kan nyde dem i alle rum. Jeg glæder mig specielt til at se den stemning, jeg kan skabe med dem til sommer på terrassen.

Som sagt er shoppen lige blevet fyldt op og der er hvad der er og du skal være hurtig. Tæpperne fås i 3 forskellige størrelser, pris fra 695 kr. se mere her: Mallemus.dk

Gulvtæpper from heaven..... I'm in love

Beautiful unique and colorful rugs that makes you happy.
Malene Sorensen took these rugs home with her, after she fell in love with them while traveling in the Far East with her ​​two young children and girlfriend.
Malene had no doubt, these rugs would make the Danes just as happy as she was, just by looking at them.
The rugs are hand-made by two women from a small village far away. The women stared in disbelief, at Malene when she ordered 30 rugs. 30 rugs takes 6 months to make.

Malene went home, quit her job and opened a webshop. The rugs are of course very popular and Malene has already received the 3 delivery.

The beauty of these rugs, is that they are made of cotton residues like: old shirts and linen. This means, that you can wash them at 30 degrees. The rugs can be purchased from Mallemus.dk, they are available in 3 sizes. There are no two identical rugs, so you have to be quick when you find one you love

Gulvtæpper from heaven..... I'm in love

Gulvtæpper from heaven..... I'm in love

 

 

Gulvtæpper from heaven….. I'm in love
Artikel
Gulvtæpper from heaven….. I'm in love
Beskrivelse
Disse tæpper tog mig med storm! Farverne og mønstrene gør mig glad i låget, faktisk kan jeg uden at lyve sige, at det er de smukkeste
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariam
  april 16, 2013 at 20:44

  FANTASTISKE! Sådan et vil jeg gerne have… eller 5!

 • Reply
  Birgit Ellehammer
  april 21, 2013 at 11:32

  De er flotte ! Men det er ikke svært selv at lave sine egne unikke tæpper -> jeg er kommet igang med at hækle kludetæpper af stofstrimler ! Stoffet finder jeg i genbrugsbutikker her i Roskilde, Stof og Stil har både gode rester og nogle gode poser med blandede rester til kr. 10., og man sikker stof, duge/tæpper/sengetøj mm som ikke bruges eller er slidt – jeg har ose gået sengetøjet efter og der var 2 sæt, som indgår i tæppe, ligesom et par fleecetæpper, der er nuldrede. Sorter først efter stoftype, resultatet bliver pænest og er nemmest at hækle, når det er samme type stof, – derefter så farver. Jeg har pt. gang i 4 tæpper – 1 hør og tilsvarende grove typer, 2 i bomuld – det ene er farverne sort, rød, hvid, lidt lime, både ensfarvet og mønstret mixet, det andet er “alle farver”, men så farverne harmonerer – dette tæppe har pt. en diameter på 160 cm, endelig et tæppe i velour og fleece. Jeg bruger hæklenål 7-9, start med at hækle 5-7 (så få du skal bruge for at lave en ring)luftmasker, saml dem til en ring og hækl fastmasker 2 i hver maske, fortsæt med at tage jævnt ud. Der en fin grundopskrift på familiejournalens hjemmeside. Mine tæpper er runde og har foreløbigt lavet 6 i forskellige materialer – flest i bomuld, har gang 4 (efterhånden som jeg finder stof nok bliver de færdige) og ønske på 1 i blå farver til min ældste datter på 13 år. Bare kom igang og lav jeres egne unikke tæpper! God nøklelyst…

 • Reply
  louise
  december 18, 2016 at 13:19

  hvor kan jeg få fat i en af de runde tæpper i dag?

Leave a Reply