INTERIØR

Inspiration til forandringer i boligen

Kom så, lad os støtte og sende kærlighed ud til webshops og butikker som har det svært! Det er let nok og vi skal bare komme i gang, hvis vi vil bevare de fede små butikker og webshops – Corona er en ond satan, både for vores helbred og for vores virksomheder. Kom… lade os holde hjulene i gang!

I dag tipper jeg til skønne webshops, hvor du kan købe alverdens lækre ting, der giver din bolig et nyt udtryk. Jeg ved ikke med dig, men al den her hjemmetid giver mig lyst til forandring omkring mig. Nye farver på væggene, ny kunst, nye lysestager, vaser, sofa, gulvtæpper lamper…. hvad med dig?

DIMS STUDIO

Dims Studio er den skønneste butik, som man SKAL besøge, når man er i Aarhus – men man kan også shoppe i deres webshop. Shoppen er til dig, der er vild med noget uoriginalt, noget skævt i boligen, humor og unika.
Her kommer en håndfuld af mine favoritter – Klik på billedet for at komme til webshoppen

By Flou
En butik jeg ikke kendte, men som har henvendt sig til mig, og det er jeg glad for. Hos By Flou finder du ufattelig meget lækkert til boligen, både nips og møbler. Kæmpe sortiment – det helt rigtige sortiment! – og så kan du også shoppe masser af lækker fashion. Her er min favoritter, klik på billedet for at besøge shoppen.

BYLIVING.DK
By Living er til dig, der elsker Boheme og etnisk indretning. Selvom det ikke er det, der præger mit hjem, kan jeg sagtens forelske mig i det, og få lyst til at indrette mig med disse ting. Jeg elsker at være i rum med boheme og spirituel indretning, der er noget sanseligt og roligt over den måde at indrette sig på, der virkelig tiltaler mig. Når jeg en dag får et sommerhus, så får jeg mulighed for at have to forskellige indretninger… Shop løs ved at klikke på billedet

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply