Produkt og design (Interior design)

Applicata, cool og smukt design

Applicata er en dansk designvirksomhed, som jeg er ret begejstret for. Enkelt og stilrent, men også kontrastfyldt. Træ kombineret med stærke farver. Runde organiske former kontra stramme linjer, er nogle af de nøgleord jeg forbinder med Applicata.

Da jeg var på Formland var jeg forbi Applicatas stand, og der røg straks 4-5 linjer mere på min ønskeseddel. Her kommer nogle af mine favoritter.

Fortæl mig hvad du gerne ville eje fra Applicatas kollektion.

Applicata, cool og smukt design Applicata, cool og smukt design Applicata, cool og smukt design Applicata, cool og smukt design Applicata, cool og smukt design

Applicata is a Danish design company, which I’m pretty excited about. Simple and stylish, but also full of contrasts. Wood combined with strong colors. Round organic shapes versus tight lines, are some of the words I associate with Applicata.

When I was at Formland Fair, I stopped by Applicatas stand and quickly i added 4-5 wishes to my wish list. Here are some of my favorites.

Tell me what you would like to own from Applicatas collection.

Applicata, cool og smukt design
Artikel
Applicata, cool og smukt design
Beskrivelse
Applicata er en dansk designvirksomhed, som jeg er ret begejstret for. Enkelt og stilrent, men også kontrastfyldt. Træ kombineret med stærke farver. Runde organiske former kontra stramme linjer, er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply