D.I.Y. INTERIØR TIL VÆGGEN (Walls)

Shiny walls

Metaller i stort set alle afskygninger hitter i boligindretningen. Vi stor-shopper shiny items til vores rum – kobber, guld, messing, bronze, sølv m.m. – vi er vilde med det. Jeg selv er blevet lidt handlingslammet, det kan være bagsiden af medaljen, når man arbejder med det jeg gør. Jeg har ganske få, som i måske en eller to items i metal. Jeg er vild med messing, det er vidst det, resten kan i andre slås om – det fungerer ikke hos mig. Til gengæld er jeg blevet ret lun på at eksperimentere med det her nye metallic tapet fra Eco. Jeg skrev om det i går på bloggen: Colorama Boligdromme og jeg syntes simpelthen det var for lækkert – jeg blev nødt til at dele det her på Boligcious også.

Det svenske tapet firma Eco har arbejdet med det her projekt længe – meget længe, faktisk før hele metalbølgen skyllede over landet. Det er ret perfekt timing, at de kan lancere kollektionen nu, hvor metal-bølgen topper. Eco Mix Metallic hedder denne kollektionen og den består af smukke tapeter med metaleffekt.

Forestil dig hvor livlige, spændende og stemningsfulde væggene bliver, når lyset får lov at lege på de tapetserede vægge! Jeg tror, du vil opleve en levende kulisse, hvor dagslyset og tusmørket for lov at dominere og sætte scenen på ny, flere gange dagligt.

Shiny walls

 

Shiny walls Shiny walls Shiny walls Shiny walls

Det ser altså så lækkert ud, når det mikses som her i soveværelset. Den mørke del giver hygge til sengen, den er indbydende og tapetet er en god erstatning for et hovegærde – det giver faktisk samme effekt. Det lysegrå tapet er også fra MIx Metallic kollektionen og det løfter rummet og giver det en slags herskabsstemning.

 

Man kan købe ECO tapeter hos Beckers Farvecenter og Colorama. Hvilke farver ville du vælge?

Shiny walls

 

Shiny walls
Artikel
Shiny walls
Beskrivelse
Metaller i stort set alle afskygninger hitter i boligindretningen. Vi stor-shopper shiny items til vores rum - kobber, guld, messing, bronze, sølv m.m. - vi er vilde med det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply