Belysning (Lighting) Produkt og design (Interior design)

En helt vidunderlig lampe

Saudade er er ord man bruger når man skal udtrykke nostalgi – minder fra fortiden. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om lampen hedder Saudade eller  Capottino, det er som om den bliver kaldt begge dele.
Tankerne bag designet er, at lamperne dagligt skal minde dig om de glæder fra barndommen, som er svære at genopleve i voksenlivet. Gammelt børnetøj har en evne til bringe vores tanker tilbage i tiden, og derfor er det med udgangspunkt i børnetøjet, at designeren har forsøgt at formidle følelsen af saudade.

En helt vidunderlig lampe

Fukusada Design / Ryoduke Fukusada er designeren bag den smukke og skønne lampe. Ryoduke er født i 1979 i Osaka, Japan, hvor han har studeret Product design på Kanazawa kunst College fra 1998 til 2002.
Senere flyttede han til Italien, hvor han i 2007  uddannede sig på Domus Academy, Master i Interior and Living Design. I nogle år arbejdede han for Studio Urquiola i Milano og i 2012 startede han så sit eget design studio i Kyoto, Japan

Saudade is the word you use when you want to express nostalgia – memories of the past. I can’t really figure out the name of the lamp. It’s like it has two names: Saudade and Capottino 
The thoughts behind the design, is that the lamps is reminding you of the joys of childhood, which is hard to relive in adulthood. Old clothes have the ability to bring our thoughts back in time, and therefore it is based on children’s clothes, the designer has tried to convey the feeling of saudade.

 Fukusada Design / Ryoduke Fukusada is the designer of the pretty and wonderful lamp. Ryoduke was born in 1979 in Osaka, Japan, where he studied Product Design at the Kanazawa Art College from 1998 to 2002.

Later he moved to Italy, where in 2007 graduated at the Domus Academy, Master in Interior and Living Design. For some years he worked for Studio Urquiola of Milan and in 2012 he started as his own design studio in Kyoto, Japan

En helt vidunderlig lampe
Artikel
En helt vidunderlig lampe
Beskrivelse
Saudade er er ord man bruger når man skal udtrykke nostalgi - minder fra fortiden. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om lampen hedder Saudade eller  Capottino, det er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  februar 27, 2013 at 00:06

  De er da for skønne de der.

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  februar 27, 2013 at 00:08

  Synes ikke jeg rigtig kan finde evt. forhandler og pris – Kan du oplyse noget herom ???

 • Reply
  anordinarywoman
  marts 1, 2013 at 10:30

  Such great design that puts a smile on your face. Thanks for sharing 🙂

Leave a Reply