Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Kontoret (Office) Mand til Mand Opbevaring (Storage)

Mand til mand: ThisIsGround

Mand til mand: ThisIsGround

For nylig fandt jeg et helt fantastisk sleeve til min mac, hvor der virkelig er plads til det hele! Det er ikke altid jeg har brug for min store skulder-computertaske, men på den anden side er det heller aldrig rigtig nok med bare et sleeve – det ender altid med at blive proppet til bristepunktet.

Mand til mand: ThisIsGround

 

 

 
Det vakte derfor stor glæde, da jeg fandt MOD fra ThisIsGround, som stort set har plads til alt det ekstra. Den er designet med lækre lommer og slots så der både er plads til, ipad, iphone, høretelefoner, diverse skriveredskaber, kreditkort og mønter, notesbøger og meget mere.

MOD er i læder, som med tiden får patina og dermed sit helt eget udtryk, som gør den unik og personlig – Jeg elsker, når man kan se læderet er blevet brugt, og har fået lidt kaffepletter og ridser.

Mand til mand: ThisIsGround

Sleevet passer til 11”- 15” MacBook og koster omkring 3800 kr, men så får du også et super lækkert sleeve, med så mange flere evner end et klassisk sleeve. Tjek thisisground.com for mere info eller køb, og se også mange andre design.

Følg ThisIsGround på Instagram – de er virkelig gode til at skabe et cool univers: @thisisground

Mand til mand: ThisIsGround

En håndfuld billeder fra ThisIsGrounds, cool Instagram profil

 

 

Mand til mand: ThisIsGround
Artikel
Mand til mand: ThisIsGround
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply