Køkkenet (Kitchen) Mand til Mand

Mand til mand: Lækkert Lir til køkkenet

Mand til mand: Lækkert Lir til køkkenet

Lidt lækkert udstyr til køkkenet går man aldrig galt i byen med! Og slet ikke med de her lækre skærebrædder fra Noyer.

Noyer – Made by hand, er kærlighed til mad og design kombineret i ét smukt og unikt produkt. Alle deres produkter er håndlavede i Danmark af amerikansk valnød, og det føles bare virkelig lækkert. Noyer’s gode håndværk er tydeligt at fornemme. Det får man til gengæld også lov til at betale for, et stort forskærerbræt koster nemlig 3199 kr. Men shit det er også flot!

Er man ikke lige klar til at smide 3199 kr. på disken så vil jeg anbefalede deres skærebræt – med saftrille til 849 kr. Det måler ca. 40×32 cm.

Men nu skal det hele ikke bare handle om skærebrædder, for sikke knivmagnet Noyer har designet. Knivmagneten er i samme materiale som skærebrædderne, og kan fås i 3 forskellige størrelser. Den mindste er 40 cm. og koster 999 kr.

Mand til mand: Lækkert Lir til køkkenet

På falderebet vil jeg lige nævnte at Skovshoved Møbelfabrik er kommet med en ny udgave af deres savstol, som jeg skrev om for et par uger siden. Den dejlige stol fås nu i sortbejdset bøgetræ og ser fantastisk godt ud!

Rigtig god mandag.

//Oscar

Mand til mand: Lækkert Lir til køkkenet
Artikel
Mand til mand: Lækkert Lir til køkkenet
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Malthe
  oktober 6, 2015 at 22:54

  Hej Oscar,

  Mange tak for de fine ord, om det vi går og laver i Noyer 🙂
  Forskærerbrættet koster ganske rigtigt 3199 kr. i varianten med gennemgående kobber, men kan også fås til 1599 kr. uden kobber – http://www.noyer.dk/produkterne/forskaererbraet/

  Vi har nu også fået vores lamper på hjemmesiden, så vi nu også bevæger os uden for køkkenets vægge. De kan alle ses lige her – http://www.noyer.dk/produkter/

  Venlig hilsen
  Malthe og de andre bag Noyer

Leave a Reply