INTERIØR

Når det kribler i fingrene for at ‘putte i kurv’…

Nyhederne pibler frem fra både interior- og modebranchen og med alt det nye kommer også en stemning af forår! Jeg har lyst til at shoppe og her får du et moodboard over hvad jeg kunne ‘putte i kurv’ lige nu

Sea shell vase fra Ferm living, den er stor og smuk og meget skulpturel og så oser den af sommer og lange gåture på stranden sydpå. Vasen kommer til foråret

Til lækker wellness følger altid duftlys og disse fra Solotwentyfive er fantastiske. Det er soyalys, så du kan tænde dem uden dårlig samvittighed overfor miljøet og så kan du nyde den fantastiske duftsammensætning af: violer, iris, patchouliolie og roser med efterfølgende noter af sandeltræ, moskus og adgartræolie. En fryd for næsen 😉 set her hos Kaiku.dk

Når du nu er i wellness følelsen, så kan du jo nyde en kop varm hvid te fra Cocoon Tea Artiasans. Lækker te i smuk dåse som efterfølgende kan bruges til løs te. Set lige her

Smykker på hænderne og om halsen er smukkest på os skandinavere når vi har fået lide sommerkulør, jeg er vild med Kinz Kannans smykker som jeg lige for nyligt har opdaget. Ringen her er så smuk og hvis man er til lidt mere bling bling end jeg er, fås den også med en sten, tjek Kinz Kannan ud her

Det store flotte blomstergulvtæppe fra Aytm er jeg helt i knæ over. Det tæppe vil både være smukt på gulvet men også på væggen som et kunstværk (hjælper også mod akustikproblemer). En nyhed fra Aytm

Kjolen på billedet her er lige mig, den er på trapperne og kommer i butikkerne her i næste måned vil jeg tro. Den er fra Munthe, er den ikke guddommelig smuk?.. – om jeg så skal tage aftenvagter et eller andet sted i en uge så gør jeg det, for denne kjole skal jeg eje!

Til sidst bliver jeg nødt til at vise det skulpturelle sidebord fra Ferm Living, det er godt nok ikke en Spring-nyhed, men forholdsvist nyt er det da. Smukt i stuen med en plante på som en slags lav piedestal, jeg er vild med den.

Fortæl mig gerne i kommentarfeltet, hvad du drømmer om at købe lige nu?

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply