Blog TAKE OVER INTERIØR

By Lassen: Født til jobbet

By Lassen: Født til jobbet

”Jeg var født til at blive arkitekt”.-Sådan sagde min oldefar, Mogens Lassen, da han i 1985 blev interviewet til en bog, der handler om hans liv som arkitekt og hans mest ikoniske værker. Det citat har jeg altid beundret, lige fra jeg læste bogen første gang. Tænk at være så målrettet, at man bare ved hvad man skal ende ud som. Sådan har jeg bestemt ikke altid selv haft det, og i hvert fald troede jeg slet ikke at jeg skulle arbejde med design og arkitektur. Jeg er ikke vokset op i noget hjem, der var proppet med designklassikere, dog lige med undtagelse af de designs min familie havde arvet fra Mogens Lassen.

Pudsigt nok endte jeg alligevel i designbranchen, selvom jeg til en start ikke mente at det var noget for mig at starte virksomhed som 23 årig. Men jeg har ikke fortrudt det ét sekund. Jeg elsker, elsker, elsker denne branche, og kunne ikke se hvor jeg ellers skulle være havnet!

Så selvom at jeg ikke vidste at jeg skulle ende her, og ikke var ligeså målrettet som min kære oldefar, så tror jeg på at ikke alt, altid ligger i kortene, og at man er nødt til at skabe sin egen lykke. Man lever kun en gang, og nogle gange har tingene brug for at vokse på en, før man kan se logikken i det. Sådan er det også med godt design, det skal ofte også have tid før man forstår at elske det. Mogens Lassens Kubus stage er de fleste ved at have lært at elske, men den er også over 50 år gammel. Jeg håber I vil elske den 50 år endnu, og samtidigt tage godt imod vores mange nye produktlanceringer.

Kærlig hilsen

Nadia Lassen

Se også www.bylassen.dk for mere inspiration

 

By Lassen: Født til jobbet

By Lassen: Født til jobbet
Artikel
By Lassen: Født til jobbet
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply