FRAKLIP: Boligreportage

(For English recap scrolle down)


Boligcious Lookbook #3 er på gaden og nøj, hvor har vi fået mange postive tilkendegivelser på magasinet og dets boligreportager, TAK for det, vi jubler over jeres begejstring.

Da vi fotograferede Anders Norup fra Handcrafted CPH.’s lejlighed, kunne vi have blevet ved i timer. Der var mange unikke fund, skønne sammensætninger og gode løsninger. Desværre har vi et begrænset antal sider til hver boligreportage, så bølgerne kan godt gå højt, når vi skal blive enige om, hvilke billeder skal bruges, og hvilke skal kasseres! Heldigvis har jeg bloggen, her kan vi jo vise nogle af de billeder, der ikke blev plads til i magasinet. Det er primært detaljebilleder, så du bør virkelig kigge forbi magasinet for at få opelvelsen af hele boligen, den er SÅ flot! Her kan du også læse om Anders og Nina, hvor de køber deres mange lækre fund, hvem der bestemmer, hvordan hjemmet skal se ud, få tips til fede DIY MDF løsninger, samt en top 6 over parrets favorit butikker
Du kan se den her

Foto: Sisse Langfeldt

FRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: Boligreportage FRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: BoligreportageFRAKLIP: Boligreportage

FRAKLIP: Boligreportage

 

 

In the last issue of our online magazine Boligcious Lookbook #3 we visited jewelry craftsman Anders Norup (Handcrafted Cph.). Above you can see some of the photos we couldn’t find room for in the magazine. You should really take a look in the magazine, You will here you can his cool home.
Read Boligcious Lookbook 3 here

FRAKLIP: Boligreportage
Artikel
FRAKLIP: Boligreportage
Forfatter
Boligcious

8 Comment

 1. Fullständigt marvellous! :) Fina bilder!

 2. Det er en fornøjelse at læse din lookbook, og jeg glæder mig hver gang, til at se hvad der åbenbarer sig.
  Flotte billeder og skøn inspiration, jeg kan godt forstå at det er svært at vælge billeder.
  Ved du hvor Hello sugar posteren fra dette indslag er fra?

 3. Tak for yderligere billeder af det fantastiske hjem – sjældent har sej set så meget eyecandy!! Ved du evt. Hvor den små træ firkanter med eames design på kan købes?

  • Hej Kristina

   Det er små stempler og de er købt på Lauritz.com så vidt jeg husker.

   Kh. Malene

 4. Hej!
  Er det muligt at få at vide, hvor de skønne hylder i køkkenet er fra?
  På forhånd tak
  -G

  • Hej Gerry

   Hylderne har Anders selv lavet ud af MDF plader. Vi var også vilde med dem:-)

   Kh. Malene

 5. Hej! Jeg ved det er et gammelt post, jeg kommenterer på. Men jeg er lidt nysgerrig. Er linoleum gulvet i køkkenet malet? I såfald hvilken maling er der brugt og hvordan gør man lige det?

  • Hej Henriette, ja det er malet så vidt jeg husker. Ved faktisk ikke helt hvordan jeg gør, men jeg ved der er nogle forbehold man skal tage sig. Jeg synes du skal spørge i en malerforretnig, vælg Dyrup, Flugger, Sadolin eller Beckers… altså en ordentlig faghandel der ved hvad de taler om.

   Kh. Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)