INTERIØR

24 karat guld i min stue


“Hovedformålet med mit arbejder er at provokere folk til at bruge
deres fantasi. De fleste mennesker opholder sig hele deres liv i grå eller
beige konformitet og er bange for at bruge farver. Ved at eksperimentere
med lys, farver, tekstiler og møbler og bruge den seneste teknologi prøver jeg at
vise nye veje for at inspirere folk til at bruge deres fantasi og gøre deres
omgivelser mere spændende.”

 Verner Panton


Verner Pantons ikoniske multifunktionelle møbel ‘WIRE’ blev designet i 1971. Verner Panton var nok den største farveprovokatør af dem alle, men også i sin formgivning formådede han at udfordre branchen. Verner Panton var meget tæt ven med Peter J. Lassen, stifter af Montana, som i dag har agenturet på ‘Wire’! I år har Montana valgt at hylde deres gode gamle ven ved at lancerer ‘WIRE GOLD’ limited edition. Og når jeg skriver GOLD, så er den altså god nok! WIRE GOLD er nemlig belagt med det pureste guld… 24 karat… Wauw!

Jeg har fået fingrene i et eksemplar, så nu har jeg altså et ægte guld møbel i min stue.

The Panton Wire indeholder 4 klips per modul til at samle modulerne. Hvert modul måler h: 34,8 cm. b: 34,8 cm. d: 34,8 cm
Pris: kr. 1.875 kr.

Jeg bruger den pt. som sidebord, men det der er så genialt med WIRE er at den kan bruges til mage ting. Der følger beslag med så du kan hænge den på væggen som en bogkasse. Du kan også samle en masse samme på væggen eller sætte dem sammen via beslag som en reol eller rumdeler. Wire er også genial som natbord, enten stående på gulvet ved siden af sengen eller som vægthængt.

24 karat guld i min stue
Artikel
24 karat guld i min stue
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne - Sofie Arildsen
  januar 20, 2017 at 09:25

  Hej
  Hvor er din smukke mørke blå sofa fra, meget flot.
  Hilsen Anne – Sofie A

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 29, 2017 at 20:16

   Hej Anne-Sofie

   Sofaen hedder MATCH XL og er fra BoShop.dk

   Jeg ELSKER den!!!

   Tak fordi du bemærkede den <3

Leave a Reply