Køkkenet (Kitchen)

Kvalitet forgår ikke så let…

NOTE: Hvis du har et Invita-køkken, skal du læse rigtig godt med i indlægget her – har du ligesom jeg desværre ikke et Invita-køkken, så læs med alligevel, du vil nok ærgre dig lidt, men så kan du ærgre dig sammen med mig og drømme om smukke køkkener ligesom jeg …

Ræk fingeren i vejret, hvis du inden for de sidste 3 måneder har gået med køkkendrømme… Jeg er ret sikker på, at der sidder mange dejlige Boligcious-læsere med en finger i vejret lige nu – fjollet…? næhhh…. -alle har lov til at drømme!

Kvalitet forgår ikke så let...

Det her er et af mine yndlings Invita-køkkener – og selvom jeg ved, at jeg aldrig ville være modig nok og vælge et blåt køkken, så er det dælme pænt…. 

 

Jeg drømmer tit om nyt køkken – meget tit! Jeg kan ikke klage over det jeg har, det fungerer, det ser ikke gammelt og slidt ud, men det var bare ikke luksusmodellen, der var råd til, da vi flyttede i hus for 11 år siden. Der er masser af funktioner, som kunne være bedre, og som helt mangler, og så er der nogle arbejdsgange, der klart kunne gøres lettere med et nyt køkken. Tiden er også løbet lidt fra mit køkken – eller også er jeg løbet fra det? I bund og grund ,så drømmer jeg bare VIRKELIGE om nyt køkken!

Kvalitet forgår ikke så let...

-Endnu et af min yndlings Invita-køkkener. -De der kubistiske skuffer og den pæne detalje med at hver skuffe der er indrammet med lyst træ, er så lækker! Jeg er også vild med den spinkle bordplade.

 

Se, havde jeg nu allerede dengang vi fik nyt køkken, investeret i et Invita-køkken, så havde jeg muligvis ikke været utilfreds i dag, og jeg havde helt sikkert også valgt et mere klassisk køkken, som stadig ville føles moderne i dag, og jeg kunne lige nu uploade et billede af mit køkken, og deltaget i den konkurrence, som Invita kører lige nu, og måske ville jeg vinde den mega lækre Espresso Maskine fra Siemens til en værdi af 13.000 kr….

Husker du….

Invita fejrer 40-års jubilæum med en stor konkurrence for køkkener fra de sidste 4 årtier. Husker du 70’ernes orange låger? De brune greb fra 80’erne? Hvad med 90’ernes farver og samtalekøkkenet? Og da alt skulle være hvid højglans i 00’erne?

Invita samler billederne i en stor kavalkade af køkkener fra de sidste 40 år. Det er altså ret sjovt at se de billeder, der er uploadet – Tjek lige folks nye og gamle køkkener her

Jeg vil ku’ godt…

-bo hjemme hos Susanne… Husker du, da jeg i foråret fulgte Susanne, som skulle have lavet nyt køkken? Det var et Invita køkken og det blev SÅ lækkert. Gense indlægget her

Siden jeg så reslutatet af Susannes køkken har jeg været grøn af misundelse… Jeg er vild med letheden, de stringente linjer, det skandinaviske look, og så ELSKER jeg den ultimative detalje med de runde hjørner…. Arh-men, det er så lækkert….

Se nu her … er du ikke enig?

Kvalitet forgår ikke så let...

Her kan du rigtig se de bløde hjørner, ikke kun på bordpladen, men også på skabet og soklen… lækkert ikk?

Kvalitet forgår ikke så let... Kvalitet forgår ikke så let... Kvalitet forgår ikke så let...

 

 

Kvalitet forgår ikke så let…
Artikel
Kvalitet forgår ikke så let…
Beskrivelse
NOTE: Hvis du har et Invita-køkken, skal du læse rigtig godt med i indlægget her - har du ligesom jeg desværre ikke et Invita-køkken
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply