INTERIØR Stilleben og andre lækkerier

Et dynamisk kunstværk

Jeg ret vild med mobiler. Hjemme hos os har vi 4,5 meter til loftet, og det giver nogle bare flader, som bla. indtages af en mobile. Disse skulpturelle mobiler er ret så smukke – uh dem ville jeg gerne have hængende, de er jo nærmest et smykke til rummet, og en fantastisk fortolkning af moderne abstrakt kunst i bevægelse. De minder mig om træer, der har tabt deres blade, og som står tilbage med deres bare spinkle grene. Kan forestille mig messingbladene fange lyset under den rolige drejning, samtidig med at de ændrer form pga. vinklen, jeg vil opleve det dynamiske kunstværk fra …

Et dynamisk kunstværk

Et dynamisk kunstværk

Et dynamisk kunstværk

Mobilerne er skabt af japanske Okazaki.

Mobilerne kan købes her hos rikumo – Japan made

Et dynamisk kunstværk

 

Et dynamisk kunstværk
Artikel
Et dynamisk kunstværk
Beskrivelse
Jeg ret vild med mobiler. Hjemme hos os har vi 4,5 meter til loftet, og det giver nogle bare flader, som bla. indtages af en mobile. Disse skulpturelle mobiler
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply