Ikke-kategoriseret

Designermøbler til de små


Studio Mini


Louise Bomhoff er indehaver af den lækreste webshop, som forhandler smukke designermøbler til børn i top kvalitet. For et par år siden stiftede Louise webshoppen STUDIO MINI. Hun var netop hjemvendt fra US med familien efter 4 år, og skulle i gang med at indrette børneværelser. Hun gennemgik udvalget på nettet og fandt at der manglede en eksklusiv lækker webshop med et bredt udvalg af smukke kvalitets børnemøbler. Louise har en absolut sublim smag, hun ved hvad hun vil have, hun ved hvad der er lækkert og det afspejles både i webshoppens sortiment, men også idet, at hun etablerede sin egen webshop, fordi hun nægtede at gå på kompromis.

 

Jeg sad og skulle udvælge nogle møbler, som jeg ville vise jer i indlægget her, så du kan få et indtryk af, hvor lækkert udvalget er, og hvor mange smukke børnemøbler der findes. Jeg beklager… det stak helt af, jeg kunne slet ikke begrænse mig. Her får du en strøm af de møbler som jeg finder smukke og lækre fra STUDIO MINI… og må jeg tilføje, at dette kun er en lille snas af alt hvad webshoppen tilbyder! Besøg STUDIO MINI her

Rafa-kids-R-toddler-bed-whitewash-03 tremmeseng-babyseng-boernevaerelse-indretning HippieTIpi-Stone-with-flagline-2-resized kommode-boernemoebler-indretning-boernevaerelse dbk-043-n-2 krethaus-oriente-collection-crib.-position-1.web_ LIFESTYLE-Rafa-kids-S-shelf-white-with-white-metal 4.CIRCLE1 perludi_OTTO_Hauptbild_02-540x540 dbk-043-n perludi_OTTO_Hauptbild_01-540x540

 

Designermøbler til de små
Artikel
Designermøbler til de små
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply