Produkt og design (Interior design) Soveværelse (Bedroom)

TENDENS: En seng skal have hovedgærde!

(for English recap scroll down)
Nu skrev jeg jo om min TEST forleden dag for Auping og i den forbindelse, vil jeg gerne vise dig en seng jeg faldt for. Sengen hedder ESSENTIAL. Den har et enkelt og cool hovedgærde (senge skal have hovedgærde pt., hvis man vil være med på boligtrenden) i miljøvenligt plast med et lækkert naturtro udtryk. Du kan få gærdet i tre basefarver, Pure white, Black Carbon, Night blue og to trendfarver Yellow og Skin – det er skin du ser på billederne herunder.

Auping arbejder henimod at blive en 100% bæredygtig virksomhed. ESSENTIAL er certificeret med Cradle to Cradle Silver. Cradle 2 Cradle mærkningen er koncentreret omkring 5 hovedpunkter: Sundhed og materialer, Genbrug af materialer, Vedvarende energi, Vandmiljø og Social bæredygtighed.

Jeg er vild med ESSENTIAL, og særligt i farven SKIN, tænker den er lækker op ad en grå væg eller en dyb mosgrøn! Du kan læse mere om Aupings senge her

 

TENDENS: En seng skal have hovedgærde! TENDENS: En seng skal have hovedgærde!

I love this bed “ESSENTIAL” by Auping. This bed is simple in the expression and very modern. It’s available in 5 colors, Pure White, Carbon Black, Night Blue, Yellow and Skin. You can read more about Auping beds here

TENDENS: En seng skal have hovedgærde!
Artikel
TENDENS: En seng skal have hovedgærde!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply