BLANDEDE BOLCHER Uncategorized

Tilbagekig på 2016 #2

Så er det i dag … vi skal sige farvel til 2016, det tror jeg sådan set, jeg er ret klar til. Jeg glæder mig så meget til at tage hul på et nyt år – Jeg har så mange drømme, mål og forventninger for 2017, og jeg er overbevist om, at jeg får et fuldstændig magisk år og jeg ønsker det samme for dig!

Jeg ønsker dig en fabelagtig nytårsaften, pas nu rigtig godt på dig selv i aften!

I går startede jeg en lille rejse tilbage gennem 2016. Jeg har fundet en masse indlæg frem fra året der gik, indlæg, som enten er de mest læste, altså dem I var gladest for, men også nogle af de indlæg jeg selv bedst kunne lide.

Her får i et mix af  indlæg, der rummer både kunstportrætter af nogle virkelig seje og dygtige kunstnere – dem er I ret vilde med! I finder også tips til indretning med planter, indretning af små rum og de smukkeste designnyheder i år.

‘Et træ i min stue, skal – skal ikke?’, Jeg ønskede mig et stort træ i min stue, se hvorfor her

‘Kærlighed til kunsthåndværket’, om mit møde med en fantastisk designer og kvinde – Læs her

Provokerende og Fascinerende Maria Torp’ – Jeg interviewede en af min absolut yndlingskunstnere…
I var åbenbart også begejstrede for hendes talent- Genlæs her

‘ FORM, som i virkelig smuk FORM’, Et indlæg om de smukkeste nye glasvaser lavet på gamle porcelænsforme.
Se dem her

‘Maleriske foto af Marian Strand’ – En fortælling om smukke unge fotograf og kunstner Marian Strand og hendes samarbejde med Elisabeth Gellein. Den bonnede ret godt ud blandt jer… gense her

‘Indretning med planter’ – 2016 var det år, hvor vi for alvor proppede vores hjem med planter. Her tipper jeg om, hvordan man indretter sig med de smukke levende vidundere. Læs her

‘Indretning af en 1-værelset på 23 kvm’.
Det er altid sjovt at se, hvordan man kan bo på få kvm. – det er der en del af jer der gør tror jeg, hvis jeg skal dømme udfra læsertallet på indlægget her

‘Åh Hector♥’ – I forelskede jer tydeligvis også i Hector 🙂 Flirt med ham her


Godt nytår

Kærligst
Malene

Tilbagekig på 2016 #2
Artikel
Tilbagekig på 2016 #2
Beskrivelse
Så er det i dag ... vi skal sige farvel til 2016, det tror jeg sådan set, jeg er ret klar til. Jeg glæder mig så meget til at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply