Plants Stue (Livingroom)

Et træ i min stue – Skal – skal ikke?


 

I sensommeren så jeg ude foran mit lokale supermarked et virkelig smukt oliventræ. Ikke bare sådan en lille pind af et træ, men en opstammet oliven med kraftig stamme og fyldig krone. Jeg blev faktisk lidt forelsket i det træ, og jeg flirtede dagligt med tanken om et større træ i min stue. Jeg vendte tilbage nogle dage efter, jeg var moden – det træ skulle med mig hjem. Det kom det ikke, det kostede nemlig næsten 3000 kr. -og siden jeg ikke ligefrem har de bedste erfaringer med at holde liv i oliventræer ret længe af gangen – (det gælder desværre de fleste plante) – opgav jeg tanken.

Jeg har haft svært ved at slippe tanken om et træ i min stue, jeg vil rigtig godt. Jeg kunne jo sætte et helt alarmberedskab op via min mobil, så jeg huskede at vande det – jeg ku’ godt passe det ind mellem hundefodring, børnefodring, hundeluftning, blogging, styling, osv…. ku’ jeg ikk?

Et træ i min stue - Skal - skal ikke?

©Mikkel Adsbøl/House of Pictures

I dag stødte jeg på det her billede hos Bo Bedre i Norge – Diskussionen: “Skal – Skal Ikke” er slut. Jeg SKAL have et træ! – Jeg kan godt klare det…

Et træ i min stue – Skal – skal ikke?
Artikel
Et træ i min stue – Skal – skal ikke?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Hbt
  januar 26, 2016 at 18:55

  Hvor jeg glæder mig til at se dit træ og høre mere om det! Jeg havde det på samme måde, så også et fuldstændig fantastisk oliventræ i sommers udenfor Føtex, og har heller ikke alt for grønne fingre og præcis derfor slog jeg tanken væk igen. For ca. 14 dage siden skiftede jeg så mine vasketøjskurve ud og har nu en skøn gammel fransk kurv stående, som jeg ikke nænner at smide ud. Jeg satte den ind i stuen og med det samme så jeg oliventræ for mig, i kurven! Har nu målt her og der og alle vejne for at finde ud af hvor stort det skal være og har endda researchet på kunstige træer, så jeg slap for at vande ☺️ Men det er bare ikke det samme vel? ?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 27, 2016 at 19:39

   Hej Heidi
   Nej det er ikke det samme:-) Jeg MÅ have et rigtigt træ, men det bliver ikke Oliventræet, jeg tror simpelthen ikke jeg kan holde liv i det.

   Kh. Malene

 • Reply
  Lisbeth Glud
  januar 27, 2016 at 15:44

  Det er knageme også flot – men har du overvejet, hvis dine gode intentioner om pleje og pasning lykkes, at sådan et træ vokser? Måske det endda får vokseværk under din kærlige pasning. Jeg mener, det ville jo være en katastrofe at skulle (skam)klippe det eller ligefrem skille sig af med det igen.
  Du kan nok høre, at jeg slet ikke er misundelig – bare meget fornuftig. 😀
  Held og lykke med dit træ.
  Venlig hilsen
  Lisbeth

 • Reply
  Anne Sofie
  oktober 20, 2018 at 22:58

  Hej, fik du nogensinde et træ og hvilke træer havde du kig på til stuen? Tænker på at anskaffe/gro mig et selv.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 19, 2018 at 11:48

   Hej Anne Sofie

   Nej det gjorde jeg desværre ikke … leder stadig:-)

   Hvis det lykkes dig, så giv lyd:-)

 • Reply
  Jeres Gulvsliber
  marts 12, 2019 at 22:40

  Jeg syntes det er så fedt! (og moderne) at have et sådant stort træ i stuen.

  Der ligger en butik i Aarhus V omkring Vintervej hvor de har et stort udvalg og vi købte vores til firmaet!

  Med venlig hilsen
  Jeres Gulvsliber

Leave a Reply