BLANDEDE BOLCHER Uncategorized

Tilbagekig på 2016 – #1

Det er lige om lidt at vi siger farvel til et noget voldsomt år, hvis man kigger tilbage på de begivenheder der har været i verden. Personligt har mit 2016 også været et turbulent år, ikke på den dårlige måde, men det har være et skelsættende år både privat og karrieremæssigt. Det er et af de år der vil blive skrevet i historiebøgerne og mit personlige 2016 vil jeg også altid kunne huske på godt og ondt. Jeg har lukket en del kapitler i mit liv, det var alle gode og nødvendige beslutninger og så har jeg åbnet for en masse dejlige nye kapitler, som jeg glæder mig til at se udvikle sig i 2017.
I 2017 står jeg fuldstændig på egne ben! Alene om alle beslutninger og jeg vil forsætte med at udvikle mig og vokse og blive en endnu bedre version af mig selv, det er i hvert fald mit mål. 2016 har lærte mig mere end noget andet livsår. Jeg føler faktisk at 2016 har været så intenst, at det lige så godt kunne være 3 år komprimeret ned til et! Nøj hvor har jeg gennegået, opnået, mistet og fået meget! Jeg er på ingen måde den samme person, som jeg var, da det her år startede. Jeg er stærkere, mentalt sundere, kærligere, mere opmærksom, nærværende, og jeg føler mig mere i kontakt med mig selv, end jeg har gjort nogensinde.

Jeg vil så gerne takke dig, fordi du følger med på Boligcious, det gør mig så stolt og taknemmelig. Nogle af jer har været med for starten, og til jer vil jeg sige TAK, virkelig mange mange gange TAK ♥ Nogle har været med et par år, og det er jeg selvsagt ligeså taknemmelig for ♥ Til dig som er ny… Velkommen til, jeg vil gøre mig voldsomt umage for, at du bliver fast læser. Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har idéer, ris eller ros, jeg vil så gerne høre fra dig.

Jeg vil bruge de næste par dage på et tilbageblik på Boligcious i 2016 – Her vil jeg dele jeres og mine favoritindlæg fra året der gik.

Vi starter med de personlige indlæg, dem er i ret glade for, og for mig er de fantastiske at skrive – Jeg er så glad for den kærlige måde i modtager dem på.

‘Til vi ses igen …’ – Jeg fortæller om den røvfuld, jeg forventer at få af min farmor, hvis vi en dag mødes igen…. Jeg lover at lade mig begrave i slacks og skjorte, så jeg kan bytte med hende, når vi ses, for jeg er bang for, at hun lidt rasende på mig, fordi jeg begravede hende i…. Læs hele min historie her

‘Let’s Stay Nude’, lidt om mine ønsker og forventninger til 2016. Et ærligt personligt lille indlæg som du kan gense her

‘Mit store forbillede: Lise Petersen’ – 2016 blev året, hvor jeg besluttede at bringe de mennesker, der har betydet mest for mig online. De er her ikke mere, og de døde før internettet rigtig tog fat. Det gjorde mig trist, at de ikke dukkede op, når jeg googlede dem, for det er lidt som om, at hvis det ikke kan googles, har det aldrig fundet sted, og det var ikke til at bære. Jeg havde aldrig forventet den massive respons jeg fik fra jer – Jeg rørte jer og fik så mange henvendelser fra jer, og det skal i have TAK for, det rørte mig meget. Et skriv om en af de vigtigste personer i mit liv lige her

‘Ethvert menneske har sin egen rejse’ – Om min lillebrors og min nysgerrighed på forladte bygninger, om vores udflugter som børn og lidt om fede bøger om emnet. Læs vores røverhistorier her

‘Borddækning, så smager det bare bedre’ – I elsker når jeg bringer mere personlighed i mine indlæg og fortæller lidt om mig, min familie og den måde jeg oplever tingene på. Skrivet her handler om min glæde for borddækning og hvor den stammer fra! Jeg er selv ret glad for indlægget, læs det her

‘Mit lille hvide hus med den blå dør’, Hvordan får et hus sjæl? Følger den med huset eller er det noget du bringer med ind? Og kan man bevare den stemning og sjæl fra et hjem til et andet…? Læs om mine tanker omkring mit hus og det at flytte. Du finder det hele her

‘Min Far: Søren Helge Petersen’ – Endnu en af de personer som jeg ønskede at bringe online! Jeg bliver så glad, når jeg mærker jeres interesse og omtanke. Det var vigtigt for mig at bringe min far online, og det var vigtig for mig at gøre en tragisk historie let og varm. Jeg ønskede ikke sympati og ville ikke lave et trist indlæg, og det lykkes meget godt. Et skriv om en mand som har betydet alverden for mig, som var for følsom til den her verden og dermed besluttede at forlade den. Læs mere her

‘I’d rather wear flowers in my hair’ – Om min glæde for blomster, som helt sikkert stammer fra min mor. Om vores ture i Morris Mascotten i 80’erne, og grøftekantsbuketter. Om hvorfor man dog ikke bare kan bringe en smuk buket valmuer med hjem osv. Læs det her

Tak fordi du kiggede med!

Det sidste tilbageblik i dag er blot en billedcollage fra da Boligcious fyldte 5 år. Det var stort ♥

 

Tilbagekig på 2016 – #1
Artikel
Tilbagekig på 2016 – #1
Beskrivelse
Det er lige om lidt at vi siger farvel til et noget voldsomt år, hvis man kigger tilbage på de begivenheder der har været i verden. Personligt har mit
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Caroline Flindt
  december 30, 2016 at 11:08

  Godt nyt år kære Malene!
  Ønsker dig alt det bedste i 2017,
  Vare hilsner
  Caroline

Leave a Reply