Plants RUM OG INDRETNING

Indretning med planter

Indretning med planter

Jeg kan ikke få planter nok her hjemme, det havde jeg ikke troet for 5 år siden. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke var firstmover på plantetendensen da den ramte os for et par år siden. Jeg skulle liiiige vænne mig til det – ikke, at jeg ikke syntes det var smukt, men det måtte bare godt være smukt hos nogle andre end hos mig. Jeg havde i årevis haft det lidt stramt med mange planter indendørs, så jeg var ikke helt så omstillingsparat. Men så tog det fart, den ene plante affødte den anden, og nu kan jeg højt sige “Se mig, jeg elsker at bo med planter” 🙂

Det kan dog godt være lidt svært altid lige at finde en plads til de grønne planter, særligt hvis man som jeg har smalle vindueskarme. I dag sad jeg og bladrede efter inspiration i Madam Stoltz kataloger, og jeg syntes der var så megen fin og alternativ inspiration, at jeg besluttede mig for at dele med dig.

Billeder og alt hvad der er på billederne er lånt hos Madam Stoltz

Indretning med planter Indretning med planter Indretning med planter

Indretning med planter
Artikel
Indretning med planter
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lisbeth Glud
  maj 23, 2016 at 19:38

  Jeg har “levet med planter” lige fra jeg som 18-årig flyttede hjemmefra for 50 år siden, så jeg føler mig meget trendy i dag; problemet er som du ganske rigtigt skriver: Hvor i alverden får jeg plads!
  De viste løsninger er charmerende, men ikke særlig anvendelige når man bor i et betonhus; et boret hul er et hul der aldrig forsvinder – og det er godt nok besværligt at hænge noget op; her nytter det ikke at ombestemme sig alt for mange gange.
  Men jeg HAR hængende planter; bruger trækornichen der egentlig var beregnet til at skjule gardinstænger. Vindueskarme har jeg kun én af – men jeg bruger mine gulve flittigt idet jeg sætter planter i store vaser og potter; de er jo også nemme at flytte rundt med.
  Men jeg tænker tit: Hvem der bare boede i et gammelt hus med bjælker; sikken en masse jeg kunne få op at hænge, og her kunne rigtig mange af de skønne ting fra Madamen passe fint.

Leave a Reply