Biler Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Karl din frækkert

Hov hvad er den nu af, et indlæg om biler på Boligcious? – Nej du er ikke gået forkert, i dag skal det nemlig handle om Opel’s spritnye minibil KARL. Og hvorfor så det? – Fordi jeg siden barn har haft en passion for biler – jeg har selv haft 7 biler! – det er vildt ikk? – Og så er det faktisk ikke første gang, jeg skriver om biler her på bloggen.

Læs indlægget her godt igennem, man kan nemlig deltage i konkurrencen om at vinde en KARL i 1 år. 

Karl din frækkert

Jeg er optaget af design, og det gælder ikke kun interiør design. Da jeg læste design, blev jeg overrasket over, hvor bredt design er, her kom vi endda ind på, hvor meget design der er i en bil. Vidste du f.eks., at selv lyden af en bildør der smækker, er designet? Den lyd er specielt designet, og den kan være meget afgørende i en købssituation. Lyden af Kelloggs corflakes når de knases i munden er også designet, det er en helt anden historie, men det sætter begrebet “design” i perspektiv ikke sandt?

Om KARL

KARL er opkaldt efter en af stifteren Adam Opels sønner. Det er en lille bil med stor rummelighed. Kun 3,6 m. lang. Trods dens lille størrelse har Karl alt, du behøver inklusiv fem døre og op til fem siddepladser. Opel lover en fremragende komfort og dynamiske køreegenskaber og innovative assistancesystemer.

Karl din frækkert

Du vil blive overrasket over, hvor mange designtanker der er tænkt, når det gælder Opels nye bil KARL.
Den bedste til at præsentere alle KARLs  lækre detaljer må være Danmarks vist nok eneste bildesigner Jesper Rosetzsky Hermann. Jesper har ikke designet KARL, men han er ekspert når det gælder bildesign. Jesper har Bachelor og Master i bildesign fra Coventry University. Han har designet biler for BMW og Alfa Romeo og så står han bag noget så sjælden som en dansk designet bil – Den meget eksklusive danske superbil Zenvo. Til dagligt er han medejer af bildesignvirksomheden HBH International, som tilbyder store og små bilproducenter design og udvikling på konsulentbasis.

Lad os høre hvad han har at sige:

Personligt er jeg ikke så meget til små biler, jeg synes hurtigt de bliver lidt konede (undskyld, men når det gælder biler, er jeg en drengerøv) og selv om de er møg-praktiske i København (hvor jeg kører hele tiden) i forhold til parkering, så er det bare ikke mig.

Når det så er sagt, så vil jeg gerne sige, at der intet “konet” er over KARL. KARL er en frækkert! Linjerne langs bilens sider og den lækre detalje med Opels logo, som er integreret i linjen på bilens sider, giver bilen dynamik og følelsen af fart – jeg kan godt liden fart -Fronten er elegant og når Jesper fortæller om, hvordan Opel har placeret lygterne i forhold til “grillen” for at snyde bilen bredere, er det musik i mine øre – det giver nemlig bilen en størrelse jeg kan forholde mig til, også selvom det er snyd. Opel har formået at løfte en minibil op på et højere og mere elegant niveau, som tiltaler selv mig, og det er sgu ret godt klaret. KARL koster fra 79,999 kr.

Der er forpremierer på KARL den 21. juni hos alle Opel forhandlere i landet, du kan tilmelde dig her

VIND KARL!

I forbindelse med lanceringen af KARL giver Opel dig chancen for at vinde KARL i et år – Det skal vi da forsøge skal vi ikke? Jeg har tænkt mig at deltage, og hvis du du er frisk så klik her

 

 


Indlægget er sponsoreret af Opel og skrevet af Malene Marie Møller. 

Karl din frækkert
Artikel
Karl din frækkert
Beskrivelse
Hov hvad er den nu af, et indlæg om biler på Boligcious? - Nej du er ikke gået forkert, i dag skal det nemlig handle om Opel's spritnye
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bastian Khamseh
    juni 18, 2015 at 22:47

    Wow det er en fed bil og så en Opel – Den havde jeg ik set komme 😉

Leave a Reply