Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Let's get CLOSE…

Let's get CLOSE...

Jeg har i denne uge været på Snedkernes Efterårsudstilling for at se på nye lækre og spændende møbler. Udstillingen er placeret i kreative og inspirerende omgivelser på Designskolen, der ligger på Holmen lige op ad Operaen – Et super fedt område! Der var utrolig mange fede møbler, lige fra loungestole til rumdelere, men der var især et møbel, der fangede min opmærksomhed ved at skabe noget nyt og anderledes. En bænk i et simpelt skandinavisk design, hvor der er er fokus på formgivningen, detaljerne og kvaliteten – et lækker stilet look.

Den hybride bænk

CLOSE, som er navnet på bænken, er designet af Norm Architects og Frederik Werner, er en ny og spændende kombination af en sofa og traditionel bænk. Den gør op med vores tanker om den traditionelle bænk, hvor vi typisk kun sidder i et kort øjeblik. Denne kombination giver bænken en helt ny funktion i rummet, og kan på den måde blive en mere central del i ens indretning. Jeg er vild med de nye tanker om hvad ”bænken” kan bruges til som møbel, og jeg synes i den grad, at det er lykkedes designerne at skabe et simpelt og elegant møbel med et tidsløst design, der stråler af dansk kvalitet. Udover et lækkert look, sidder man overraskende godt i hybridbænken, som skaber en afslappende ramme. Sidernes indadgående from har netop til formål at ”omslutte” personerne og bringe dem tættere sammen – deraf navnet CLOSE.

Alt i alt en super fed bænk med et look, der passer perfekt her i Mand til Mand 

www.frederikwerner.dk  Tjek nogle af Frederik Werners rigtig fede designs – Jeg er sikker på, du kender en ting eller 2!!!

Let's get CLOSE... Let's get CLOSE... Let's get CLOSE... Let's get CLOSE...

Let's get CLOSE…
Artikel
Let's get CLOSE…
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply